- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Ez a kettő mindenben ugyan az, kivéve:
Finow X3 - 512 MB RAM / 4 GB tár / 2 mag
Finow X3 Plus - 1 GB / 8 GB / 4 mag
És hogy szálcsiszolt acéllemez vagy festett fekete, ilyen is van, kicsit többért. Alin.
Viszont itt az ezüst, ami az acélsága miatt kifejezetten egy jó vétel, már ha tényleg az.X3 Air - még erősebb, még drágábbEz nem is létezik, csak úgy emlékeztem; az már az X5 Air lesz, másik óra.Örülj neki, hogy már az elején kiderült, hogy az eladó problémás.
Ja és azért van még az S99C, kifejezetten a C verzió, amin a kijelző lényegében a széléig tart, illetve az üveg széléig, ami nem egy rossz dolog. Cserébe batár nagy, főleg a kialakítása, és vastagabb is még két milliméterrel, mint az X3.
[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
törölt tag
-
gjoco1
addikt
válasz #61392896 #806 üzenetére
Vágom,valóban nem akarok internetezni vele. Viszont,HA meg tudom venni,akkor használom míg bírja.Utána meg már úgysem adom el,hiszen 10 ft.se fog érni.A másik,hogy nemigazán szoktam eladni a használt kütyüjeimet.Tele van szekrényem használható jó állapotú telefonnal.Köztük 2 db pöpec LG G3.Egy 2/16 és egy 3/32.De nincs szívem eladni őket,mert sz@rt se adnának érte.Így van miből válogatnom,ha a V10 em gatter lesz.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
szaszlaci
addikt
Nézd meg jobban amit linkeltem, választható a fekete, 79$. Ha elég a sima X3 és ezen múlik.
Egyébként mire is tervezed használni? Mert ha nem kell SIM, akkor valószínű van jobb választás ezeknél.futpalika:
Diggro DI06
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
WCDMA 850/2100
Itt egyedül a Vodafone 3G hálózatával lesz gond, minden mást tud Magyarországon. Mármint 2G és 3G téren.
Vagy valamiről nem tudok?De nem azt mondtad, hogy vezetéshez kéne navigációnak? Mert ekkora akkuval a következő sarkon nem jutsz túl, az szinte biztos.
-
szaszlaci
addikt
válasz #61392896 #810 üzenetére
Szerintem teljesen rossz úton haladsz. A térkép összerakása nem gondolom, hogy nagy kunszt egy mai CPU-nak. Ellenben a térkép kirajzolása, döntve, mozgatva, forgatva, útvonalat rárajzolva már sokkal teljesítményigényesebb, azt meg a te eszközöd csinálja, mivel nem videostreaminget küld a waze.
Eleve nem értem, ha rendelkezésedre áll egy kocsi, akkor miért nem a telefon (vagy tablet, GPS) és egy dokkoló a jó megoldás? Ha kiszállsz, viheted is magaddal.Értem én, hogy Májkül Nájt meg sötét zsaruk, engem is megfogott az életérzés, de ezek rövid használatra valóak, mert pl. egy jutub akár egy bő fél óra alatt lemerít egy teli akkut, mint számításigényes dolog.
-
-Bagira-
tag
-
szaszlaci
addikt
válasz -Bagira- #813 üzenetére
Kinézetet is nézd, kinek melyik.
Árat is azért.
Acél vs króm/festett. Utóbbiakkal sincs bajom, de nem egy liga.
Két gomb vs egy gomb + értelmetlen kamera.Whatsapp, (offline) térkép, böngésző, számlapok, ilyesmik, az egész el kellene férjen fél gigán.
Persze én a saját vélt igényeimhez mérten írom, kinek ugye mire van szüksége.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-Bagira-
tag
válasz szaszlaci #814 üzenetére
Pont a kinézett miatt. Elsőként a Diggro-t írta amiből a DI06 szinte full-ra ugyan az mint a LES1.
Ehhez képest gondolom a X3-at visszalépésnek. Leginkább a kijelző és a memória miatt.
Kijelzőnél IPS-es órám volt és most amoled. Durván jobb az utóbbi.
Erről jut eszembe ma volt a zene teszt.(nekem ez miatt volt szimpibb a több storage)
Szűk órát szólt edzés közben az óra egy Bt fülhallgatóba eközben 15% ot csökkent az akku.
Persze néha számot léptettem, hangerőt állítottam. 2-3x időt néztem és értesítés is jött a telóról amit a terem másik végben hagytam. Meglepődtem, hogy két bt eszközzel is megy egyszerre.
Azt már próbáltam hogy a teló van kapcsolatban a fülessel és az óráról csak a vezérlés megy, de így még nem hogy magáról az óráról szól bt- be a zene. Szuperül működik mindkét verzió. -
törölt tag
válasz -Bagira- #817 üzenetére
Köszönöm a beszámolót!
Igen, valóban már engem is csak az üzemidő tarhat vissza a vásárlástól. Az oled, az 1/16GB RAM már elégséges. Ahhoz viszont hogy mondjuk egy két-három órás GPS-használatot feltételezzek, az akku mindenképpen kicsike. Jó lenne persze egy teszt róla, de ilyen teszteket általában nem végeznek még okostelefonokkal sem. Mivel eladni nagy veszteséggel és csak nehezen lehetnne, inkább nem rendelem még meg. Kivárok. Hátha valaki letszteli mégis.
[ Szerkesztve ]
-
-Bagira-
tag
válasz szaszlaci #818 üzenetére
Szerintem félreértettél. A kinézeten miatt gondoltam, hogy tetszeni fog neki a másik amit ajánlottam, nem azt tartom visszalépésnek. Ízlésen nem vitatkozok, sőt azon sem, hogy szükséges-e a több memória mert az is használat függő. A kijelzőt ha élőben, egymás mellett látod a kettőt akkor nem kérdés melyik jobb. Úgy tudom, hogy talán még energia fogyasztásban is de ebben nem vagyok biztos.
-
Fall-N
veterán
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy értesítésen kívül, minél többet van használva annál jobban merül és sajnos nem valami nagy akksi van ezekben. GPS és egyéb dolgok is komolyan le tudják meríteni az órát. Kb 4 óra használattal csontra le lehet meríteni ezeket.
-
törölt tag
Viszont oled a kijelző és a belső elektronika sem fogyaszt sokat. Volt nekem anno egy Bluemobilos olcsó okostelefonom. Egy Alcatel. Simán kibírt 3 napot. A mostaniakat meg naponta többször kell tölteni. Hát hogy van ez kérem?
Lassan rászánom magam egy vásárlásra, de az ember mindig többet vár...
-
szaszlaci
addikt
válasz #61392896 #831 üzenetére
Végig kellene gondolnod, hogy mit is akarsz. Esetleg azt is elárulhatnád végre, hogy miért szeretnél az órádon navigálni vezetés közben?
Akkor még egy nekifutás, hátha.
Az elektronika egyből lerántja az akkut, ha a CPU számításigényes dolgot kap. Videó vagy játék, egy órán belül gond nélkül, és akkor itt a készenlétre sem maradt már semmi, kikapcsol. A navigáció prociigényes, akkor is, ha a szerver összerakja a teréképet.
Három napot nem fog kibírni egy ilyen, ha használod akár minimálisan, SIM-el. Arról számolnak be, hogy kevés, ehhez illő használattal a nap végén ötven százalék körül van. Tehát napi töltést igényel, de annyit viszont elmegy, tehát a technológia jó, csak tudni kell, mit várhatsz tőle. Megnézed a térképen, hol vagy, megy pár percet, oké. Navigálni akarsz órákon keresztül, nem oké.Az oled lehet, hogy egy kicsit kevesebbet tud fogyasztani, mint a TFT, de ez nem lesz érdemi előny, mivel ha egy egyszerű, kis CPU igényű számlapot jelenítesz meg, akkor sok órát elvilágít mindkettő. Világos képnél meg tökmindegy. Ellenben nem lehetetlen, hogy beég, valaki árult itt egyet, és azt írta, a töltéscsík minimálisan, de ott maradt. Csak úgy mondom, még ha ettől valószínű nem igazán kell félni.
A mai telefonokat akkor kell naponta többször tölteni, ha egyfolytában nyomkodod és döglődik az akkuja, mivel ott is a CPU (és belső adatforgalom) használja el az energiát. (Meg már a kijelző is, ha fényes és nagy.)
Nekem egy Lumia 435 van, ez 1500 mAh-ás akkuval 5 – 7 napot is kibír miniális használat mellett, pedig használtan vettem már. 2G + wifi, éjszaka repülő mód.A hálózatok nem fogyasztanak durván, de a készenlétet szépen lehúzzák. 3G nagyon, 2G kevéssé. Wifi készenlét jóval csekélyebb, BT meg egészen keveset, ha nem megy rajta adat.
Az órák töltőjét magad is megnézheted, mágnesesből van a "gyönyörű" S99A köralakúja, és ilyen van a DI06 és variánsaihoz is, meg az X3-hoz is. És akkor az oldalába csatlakoztatod a mikro USB-t.
A másik meg a kisebb mágneses, ilyen van az S99C-hez is.
Mindegyik a négypolusú USB-t viszi át (szélsők a tápok, belső kettő az adat, ha pl. másolsz rá), és még ezek mellett van a két kis mágnes a csatlakozóban is és az óra hátlapjában is.Kormányra rátenni elég életképtelennek tűnik, mert szerintem leforog. Aztán töltőből meg alárakni, kábellel szarakodni csak szenvedés, és csak a köralakút fogod tudni. Talán. Nem is beszélve arról, hogy három nap múlva baromira eleged lesz abból, hogy folyton lecsatold, mert mikor merül le. Ezek nem erre valóak.
He nem pakolsz rá zenéket, akkor elég kéne legyen a 4 gigás tárhelyű is bőségesen, offline helyi térképpel is, ha esetleg pálcát törnél a Waze felett. Nálam a HERE Mapshez haznált Magyarország térképe kétszáz valahány mega. Akár a gmaps is tudja használni, de a sajátja szerintem jobb.
Az 512 RAM is valószínű elég, de tapasztalat nélkül ezt nem merem kijelenteni.Ami meg az eladást illeti, nem tudom, mi neked a nagy veszteség. De a kínai vásárlási árán, vagy az alatt ötezer forinttal szerintem sec perc alatt, ha vigyázva rá kipróbáltad, és újszerűként tudod adni. A 27 % áfát meg remélhetőleg megúszod.
-
törölt tag
Tökre elment a kedvem a gps-es okosóráktól. Már csak sim kártyásat akarok. Adjatok tippet, hogy melyiket vegyem ezek közül.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Volna egy láma kérdésem.
Jelenleg egy NO.1 S9-es órát használok,de hamarosan,ha minden jól megy váltok egy ilyenre:[link] Kérdésem a következő és a leg egyszeűbb megoldás érdekelne,hogy az innen:[link] letöltött lapokat,hogy tudom feltenni a vekkerre?A mostanin már tudok mókolni,de azt gondolom,hogy Androidosra máshogy kell,mert most sima BT kapcsolattal a Mediatek Smartdevice programmal,ami a telón van.
Köszönöm!
ui Ha lehet "konyhanyelven".
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-Bagira-
tag
Szia!
Pc-re rádugod az órát USB vel. Alapból úgy fogod látni az óra memória részét mint egy bármilyen meghajtót.
Nekem alapból ott volt egy "clockskin" nevű üres mappa abba kell bemásolni a letöltött "watchface"eket kitömörítve.
Újraindítás után már ki is lehet választani.
Mindenféle trükközés nélkül megy a dolog.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz -Bagira- #839 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tehát ugyan az,mintha telóra pakolnék cuccokat.
Csak azért kérdeztem rá,mert mintha itt olvastam volna,valaki írta,de nem biztos,hogy jól emlékszem........
Egy picit meg is ijedtem,mert mintha azt olvastam volna,hogy Launcher cserével lehet.De így........Köszi még egyszer!
Ja,gondolom,ha nem tetszik ugyan így törölhető is,persze előtte másik lapot kell állítani és utána delete xy face."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
szaszlaci
addikt
-
alpe1503
csendes tag
Szia, Microwear H1 Android 4.4.2 esetében Launcher csere kell,mivel az óra saját Launchere csak a gyártó által felmásolt számlapokat ajánlja fel. Nem keverendő össze az Android 5.1 számlap lehetőségével amiről az tud nyilatkozni, aki olyat használ, de ezek szerint ott már alapból rajta van a szükséges könyvtár.
"Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest