- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkrock
aktív tag
válasz darkrock #98729 üzenetére
Addig gondolkoztam míg elfogyott
Rock Machine CrossRide 350 szerintetek ez megéri? 18-as vázméret, 182 cm magas vagyok. -
CptAdamica
veterán
Sziasztok, lenne egy gyors kérdésem.
Adott a hátsó váltó és a hajtómű fogaskoszorút és láncot szeretnék cserélni, Ő lenne a fogaskoszorú 11-28 -as, ő pedig a lánc, működnek együtt?
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ugyanakkor ott a Ferarri,Maseratti,vagy Ducati melyek a motorgyártás élvonalát jelentik.A Bianchi,Pinarello,Kuota,Cinelli,Colnago is ott vannak az élvonalban.Én ezt az olasz paradoxonnak nevezem.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Esetleg nem látott valaki valami jó blekfrájdélyes gumi akciót? 27.5-es olcsóbb sűrű-apró mintás MTB gumit keresek.Látok sok mindent ma olcsón, de ilyesmit sajnos nem találtam. :-/
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Ami nekem kéne még így is 16000 Ft Mountain King II Protection, 2.4-es
Protection nélkül meg 5500 Ft,
Protection kell ha jól tudom a tubeles rendszerhez, most is az van rajta, csak nincs tubeles-re összerakva.De így most elgondolkodtam megéri e ezt a nagy felárat, 10 belső ára a különbözet guminként, plusz a spéci szelep, lötyi stb
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Tottinho
tag
Mi a véleményetek erről a Rudy Project szemüvegről?
Ennyiért jó vétel lenne? -
-=RelakS=-
veterán
válasz Tottinho #98758 üzenetére
Én valami másik típust vettem, de morogtam, hogy micsoda szeles, stb.
Aztán egyszer véletlenül nem cseréltem szemüveget, és a rendesben mentem bringázni. Akkor fogadtam meg, hogy többet sportszemüveg nélkül nem ülök bringáraSajnos ez is olyan, hogy érdemes felpróbálni, hogy egyáltalán kényelmes-e. Szerintem.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Tottinho
tag
válasz -=RelakS=- #98759 üzenetére
Ha megtudod nézni, melyik típus pontosan?
Néztem különböző helyeken, árban elég jó ez a Black Fridayes ajánlat. Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
ebike / probike hogy tudom visszajuttatni a (webes) rendelést?
ingyen vagy nekem kell postázni?
Meddig tartanak a BF árak? Lehet nem kellene sietni annyira.Revolut meghívó pü-ben
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Tottinho #98760 üzenetére
Ahogy nézem, itt nem szórakoznak holmi 10-15%-okkal, szóval maga az ajánlat jó.
Az, hogy megveszel "vakon" egy szemüveget, és az jó lesz-e a te felhasználási módodhoz, már jóval bonyolultabb kérdés. Kb mint amikor ruhát rendelnek aliexpressről, aztán vagy jó, vagy nem
Szerintem. Sportszemüveget én max akkor rendelnék netről, ha előtte felpróbálom, vagy egy töröttet pótolnék.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
darkrock
aktív tag
Merida '17 Crossway 20-D 119k
Szerintetek? Érdemes várni inkább egy olyan akcióra, mint ami a bicajozz.hu-n volt? -
rushty
őstag
Az jó, köszi, csak ... 4000 Forintos teljes összeghatár alatt: 1499 Ft , 4.000 és 25.000 Forintos teljes összeghatár között: 999 Ft - ezzel már el is menne a (csak mai? napi) rendelésen lévő haszon majdnem.
... ebbe se biztos, hogy beférne 60 x 62 x 38 cm[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Dilikutya
félisten
Nyeregcső átalakítóról mik a vélemények? Le akarom cserélni a régi nyeregcsövem, azon még kapupántcsavaros nyeregrögzítő van, és a keskeny nyereg miatt szerintem koptatja a csavar a nadrágom. A gond az, hogy régi olasz bringa, a nyereg és a kerék Bassano, lehet, hogy a váz is. És vastag cső kell bele, olyat meg nem kapni, csak kapupántcsavarosat. Átalakítóval belemegy másmilyen cső is, vagy hagyjam? Nyilván belemegy, de jól használhatók ezek az átalakítók?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz darkrock #98764 üzenetére
Nem mondanám rossz árnak,ugyanakkor nem hiszem ez valaha is volt 170e . ...erre én most talán nem ugranék.
(#98766) Dilikutya...olyan is van aki sörös dobozzal alakította át és az is működik.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz Szoles #98756 üzenetére
Conti Race king Performance 2,2 5800 Ft, ma rendeltem ebike-on.
StLui: én nem vennék annyiért Prot-ot, bár a 27,5-t néztem ma, az 13 körül volt a korábbi 20 helyett. Kintről 60 euro. A sima is tudja a gyár szerint a TL-t. Vegyél simát, ha nem jön össze a TL akkor a kerekenkénti ~60 ml folyadékot bukod, elhasználod belsővel, utána jöhet a prot.
Ja, saját megjegyzésem: elég (neked is) az X-king. Ha esetleg olcsóbb. Néha aszfaltra meg főleg.[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
eeXaa
addikt
válasz Hasaggymeg #98755 üzenetére
...most azzal hogy felsorolod azokat a márkákat amik átlagemberhez nem jutnak el, nem lesz paradoxon... főleg azért mert ahogyan álítottam, azonos árért mindig lesz jobb.... a túlárazást nem én találtam ki... ha a földön akarsz maradni akkor inkább a fiat és az alfa házatáján érdemes szétnézni...
..de ha bicajoknál maradunk ott is erősen dominál a túlárazás és a giccses dizájn...
...maradjunk anyiban hogy én olaszt biztosan nem vennék.... semmit.... -
rushty
őstag
upsz. az ebike főoldalán lévő szerszámkészletról lemaradtam.
Tudtok esetleg beszerzési helyet hasonlóra?Revolut meghívó pü-ben
-
Strezi
őstag
Van pár jóárasított dolog a Canyonnál a hétvégére! DT kerékszettek, xt cuccok stb.
https://www.canyon.com/specials/cyber-weekend-sale/Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
ivana
Ármester
A Wilier ár érték arányban nem szokott rossz lenni, és azonos ár mellett általában értelmesebb a váz, a geo, de lehet eggyel olcsóbb a szett. Kínában gyártat ma már mindenki az nem újdonság. A giccses design az wtf, kb. az olasz outik szoktak a legletisztultabbak lenni.
Ha már olasz ott van a campa ami éppen arról híres, hogy jó minőségű és tartós, egy normálisabb campa szett bármennyit kibír.[ Szerkesztve ]
-
kacsyx
aktív tag
Sose értettem ezt a csőlátást
Ezen logika alapján ha anyukád főz neked valamit, ami nem ízlik (nem jó), akkor minden más is rossz amit csinál?
Nehéz lehet szülőnek lenni...
Egyébként ha már Pinarello, pont náluk gyakori, hogy a neten a hamisított vázaikat árulják. Ráadásul ha már giccsről van szó, a Dogmák szerintem eléggé giccsesek
Nézz meg egy Colnagot, ahogy ivana is írta, gyönyörű letisztult formája van. És a Campagnolo sem vacak...
Imádom az általánosításokat -
jjeahh
nagyúr
válasz kacsyx #98777 üzenetére
Én csak most néztem meg, hogy a kedvencnek kikiáltott márkám, az Orbea spanyol. De felőlem lehetne török is, akkor is elfogadnám bármelyiket a mai mtb modellek közül . Sőt, jelenleg görög bicót használok, eddig minőségi problémám nem volt vele .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
eeXaa
addikt
...gondolom itt a topikban a célszerűség az egyik legfontosabb tényező. ha ezt vesszük, ár/érték/tecnológia akkor az olasz bicajok kiesnek a listáról.... persze lehet itt több millás colnagóval meg pinarellóval vagdalkozni, csak itt senkinek sincs, és nem is lesz.... ha a földön tudunk maradni, könyen belátható hogy igazam van....
#98776: egy ismerősömnek van campi-ja, az is szarrá ment....
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
Szerintem meg annyival van túlárazva egy patinás olasz cégnek a gépe, mint bármelyik másik, magas presztízzsel rendelkező nem olasz cégnek a bringája: Trek, Speci, Felt, Look... De maradhatunk a KTM, Merida... vonalon is, azok is túlárazottak, de azért szebb megjelenéssel rendelkezik egy Pinarello, Colnago, Wilier, Bianchi. Szerintem.
-
eeXaa
addikt
válasz ro_bert17 #98787 üzenetére
....no igen... kinek mit jelent a belépő szint....
igazság szerint nem márkát ajánlanék ilyen öszegekért hanem a felszereltséget nézném... a legjobb ami lehetséges, gondolom tiagra, vagy valami válogatott 105 szett....
lifetime garancia a vázon.
jja és kiárúsítás... teljes áron biztosan nem vennék semmit.... ez hány olasz márkát fedne? -
kacsyx
aktív tag
Ezt írtad:
"...én is úgy tudom hogy képtelenek lépést tartani a távolkeleti technológiával ezért fű alatt ott gyártatnak már jópár éve... persze nem kürtölik ezt szét...
...de amúgymeg nagyrészt egykutya mind minőségben kategóriában hasonló árért...."Szóval hallomásból szedett valós tapasztalatokkal állítod, hogy az olasz bicajok rosszabbak mert egy minőséget képviselnek a többi gyártóval.
Jó a műsor, folytasd -
kacsyx
aktív tag
Ezeket te írtad, reflektáltam rá.
Csupán azt nem értem, miért kell valamit lehúzni, mert egyszer rossz tapasztalatod volt vele. Mint pl. a Campagnolo esetében. Nyilván a Shimanokkal, Sramokkal soha semmi baj nincs, ezért az olasz Campa vacak, mert valami ismerősödnek egyszer gondja volt vele.
Az ilyesmi alaptalan véleményalkotásokat mindig is utáltam és soha nem fogom szó nélkül hagyni... -
6030D
Ármester
válasz eddie1978 #98655 üzenetére
Megirigyeltem a mutatványod, elvágódtam én is egy hídon. Kismaros-Nagymaros között, akinek mond valamit. Videóm nincs, szemtanú volt. Rámentem kanyarból, eszembe jutott, hogy jajj bammeg, ez csúszni fog, és már feküdtem is. Kormányt fogva, spd becsatolva feküdtem. Jó volt.
Mellesleg jó fos idő van, olyan taknyos az út mindenhol, hogy úgy néztünk ki, mint a malacok, pedig csak aszfalton mentünk.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
StLui
veterán
Nagymaros felől érkeztél rá Kismaros irányába?
Vanir: ez most gyenge érv egy vitában
Rengeteget spóroltam az idei Black Friday-en, semmit nem vettem, egy hősnek érzem magam
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.