Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Végre eljutottak a bringámhoz és szétkapták a telót. Fox 32 TALAS FIT RLC 140 vagy150mm nem tudom melyik az igaz, 150mm valójában, de a weben 140es utat ír :))

    Azt mondják hogy a jobboldali lábon szétment valami gumigyűrű, és emiatt kifolyt az olaj ezért ment meg a lock. Viszont nekem a fő problémám az volt a telóval, hogy minimális de mégis zavaró kotyogás érződött rázós talajon. Azt mondták hogy ha ezt a lock v rebound rendszert szervizelik is, attól még nem oldódhat meg a kotyogás.

    Holnap elmegyek hogy megmutassák, de sokkal előrébb nem leszek, nincs valami ötlet mit kellene megnézniük ami okozhat a jobb száron érezhető rendkívül enyhe kotyogást?

    Néhány kép a villáról

    Biztos nem a kormánycsapágyból jön, ezzel már több kört is futottam, az ujjamat a hídhoz szorítva majd előre hátra hintáztatva a bringát (első féket behúzva) érződött hogy picit kotyog, és halkan hallatszott is hogy az olaj v zsír egyszer hozzátapad a nyakhoz egyszer meg elválik tőle.

    Tudom komplex egy probléma, de egyszer már feltettem, és akkor pl Tothgera30 írt valami lehetséges hibát, csak nem találom azt a hsz-t.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák