Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Hasaggymeg #55451 üzenetére

    Kerlek, ez a bolti ara, ha tetszik, ha nem. Azon a bicajon, amin MT8-as fek van, az boven £3000 folott van. En nem ennyiert vettem, nekem csak £180-ba fajtak, meg csak nem is £200-ba.

    "Értelek én téged,hogy marhadrága fékre van szükséged/pénzed,de az slx akkor sem szar."

    Nincs ra szuksegem, de a marha draga fekkel, es jobb hajtas elemekkel kerult kb. ugyan annyiba a bicaj, mint a linkelt. En csak valaszoltam, mert szerintem a linkelt bicaj messze nem er annyit.(ezert nem is nezek osszeszerelteket, hanem magam epitem) Egy 27,5" -os modern, atutos karbon vaz, belso bowdenvezetessel, tapered csovel jelenleg £700-1200 kozott van a hasznalt piacon. Tapered hasznalt telo, mondjuk egy Fox Kashima coating -al olyan £250. Talaltam is egy 27,5"-os Scott karbon vazat, £900 lenne. En ezert az elavult karbon vazert fizettem £270 -et. Majd ha lesz folosben ujra £690 -em ezekre, meg a kerekekre meg £180-am, akkor kicserelem a vazat meg a villat is.
    Nekem ennyi volt ra a keretem, es valaszthattam, hogy modern karbon vaz, es melle atlagos kiegeszitok, vagy egy regebbi 'elavult' karbon vaz, de rendes koritessel. En e mellett dontottem, kesobbiekben barmikor cserelhetem. Ha jut ra kov. nyaron, akkor megteszem, ha nem, akkor is boven jo igy, mert meg mindig elorebb vagyok, mint barmelyik alu vazzal.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák