Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz szimpláncsak #247978 üzenetére

    én ilyen aldis görgőn edzek (2018ban vettem)beltérben már egy jó ideje, oké nem használom minden nap, de azért téli időszakban 4-6 órát hetente nyúzom és még jó állapotban van.
    bőven megéri! igen van rajta ez az állítható ellenállás,de én nem használom(max hiit edzéshez lehet jó ahol 30másodpercig azért tudja az ember úgy nyomni hogy mutatna 60km/h sebességet az óra), mert a kerékpár váltóját használom inkább, így nem ugyanazokat a fogaskerekeket koptatom, plusz a valóshoz picit közelebb áll a táv-átlag,ne 10 legyen már az átlag miközbe úgy hajtok ami kint lenne vagy 33 :D (meghát leglaábbis úgy állitottam be a kerékméretet az órában hogy minél jobban kolleráljon a valós kinti sebességemhez,vagyis nagyobb méretet adtam meg ergo nagyobb sebességet mutat az óra ugyanolyan erőkifejtés mellett mintha a valós kerékméretet adnám meg viszont ugye a valós kerékmérettel meg nyomod mint az őrült de a sebesség érték meg jóval elmarad mint ami kint lenne )

    viszont egy görgő gumi mindenképp kell, mert ez a "sima" túragumit is nagyon koptatja.
    sőt én vettem valami altrix noname kereket, azon van a görgőgumi így ha rossz az idő csak cserélem a komplett kereket és nem kell vesződni a gőrgőgumi fel-le rakással.
    Decathlon árul olyat, viszont előszőr kurvanehéz feltenni, (nem is ment) megoldás: ráfeszitettem asszonnyal(pedig használtam gumileszedőt) amig birtuk ,rajta hagytam egy napot másnapra már lazult annyit hogy felment... (esetleg szappanos szarakodás még pro tipp)

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák