- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz Hasaggymeg #233849 üzenetére
Hogy jobb-e azt nem tudom, de szerintem pont itt rakott be valaki Trifox kormányt, ami már szemre se volt túl minőségi.
-
Ringman
nagyúr
válasz Toobee #233851 üzenetére
az én voltam, persze lehet egyedi eset.
azóta is fenn van a polcon, nincs hozzá még bicikli
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Kiskopika
senior tag
válasz Csokicsibesz #233848 üzenetére
Nekem hiába ugyan az a sor és lánc. A suiton a váltó nem ugyan oda esett. Allithattam amit akartam akkor se. En raktam egy 2mm alátétetba a papucs es a sor közé és ezzel lett jó. Nem tökéletes de jó. A keréken a konusz miatt volt kb egs ilyen 2mm távolság ami a görgön nem. Esetleg próbálj rá erre
-
Khelben
nagyúr
-
Maximum1
őstag
válasz Fall-N #233850 üzenetére
Nem drágák?
10ezer a 2 kerékre.
Én rendeltem aliról, felébe van, még nem tettem bele de nem néznek ki szarul.
Azért ez nem űrtechnika, kétlem hogy balesetveszélyes lenne egy ilyen betét. -
jjeahh
nagyúr
válasz Ringman #233852 üzenetére
800mm-t kell venni, ha hibás a vége, levágod .
A Trifox valószínűleg nem sz*r, de nem is figyelnek oda különösebben a részletekre, kidolgozásra, szal lehetnek hibák. Legalábbis nekem ez jött le a reviewekből. Jobban bíznék benne, mint az Elves-ben, de az Ican ex (?) bérgyártóként valszeg mindegyiknél igényesebb ebben az árkategóriában. Og Evkinnek sosem néztem utánna, fogalmam sincs milyen minőséget képviselhet, de gondolom valahol ezek szintjén van az is, Hongfu, Dengfunál biztos mind jobb. Érdemes lehet néha szétnézni a Carbondánál is, Bagoly Levinek is Carbonda gravelje volt, amíg le nem váltotta Lauf Seiglára, nagyon sokat kibírt alatta. Ezek fölött van a Winspace, Yoeleo, remélhetőleg ők is fognak majd mtb vázakat, alkatrészeket gyártani.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ringman
nagyúr
-
6030D
Ármester
Van Oxford márka 1000 Ft-ért Az milyen lehet?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
.mf
veterán
Hali!
Nekiálltam a nyári Stelvios videóknak, de most megelégelve, hogy a Fb csak 640x360-ban mutatta, elkezdtem feltenni YouTube-ra, ahol végre 1080p-ben lehet nézni
Jó szórakozást
Le a Stelvio és Umbrail hágón - összecsukható kempingbringával... (2022.08.02)
/Jön még pár - 6 nap tudtam kölcsön-GoProval végig felvenni (hangsúly: végig - volt pár, amikor más módot indított videó helyett, vagy lemerült), a saját kínai akciókamerám szűkebb látószögével nem lett annyira jó, de abból is talán lesz még 1-2 használható.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
RexpecT
addikt
HUSZONKILENCES MINDENES – HUNOR CUSTOM STEEL 29ER
Én többre számítottam összsúlyban. -
szkink
aktív tag
-
Ringman
nagyúr
válasz RexpecT #233863 üzenetére
ez elég jó súly (gondolom pedál nélküli), másfél kiló a 2 külső, 1,8 kiló csak a hátsó agy és fél kiló a nyereg.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Maximum1
őstag
válasz szkink #233864 üzenetére
Nekem jobban tetszik a pimpelt betét.
-
-=RelakS=-
veterán
Hajtsál generátort, ne a bringát:
Chainless Digital Drive [video]
El tudnám képzelni munkábajárósnak. Vagy csoportos bringázáson úgy tekersz, ahogy akarsz, de tudod tartani a tempót a néppelItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Ringman
nagyúr
aláöltöző és softshell kabát (ilyen csak más a színe) közé milyen réteget kellene felvennem?
ha megnyomom, akkor 2-3 fokban rendben van 2 réteggel is az első 5-10 perc után, de ha csak simán közlekedek, úgy fázom.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
jjeahh
nagyúr
válasz Ringman #233869 üzenetére
Én téli aláöltözőt és RC100 hosszú mezt hordok újabban, mini ivózsákos hátizsákban meg ott az ehhez hasonló softshell kabát, de eddig még sosem kellett elővennem, terepen felfelé túl meleg még. A softshell már csak ilyen, ha belemelegedsz, tartja a hőt, de ha alacsony a pulzusod, akkor nincs amit tartson . Amúgy valszeg egy őszi-tavaszi hosszú mez elég lenne neked is a kettő közé közlekedni, ha megnyomod, akkor túlzás.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #233872 üzenetére
Öcsém, már a meznek is van geoja! ...mindjárt felébred jjeahh kolléga és megszakérti elég agresszív-e, vagy csak amolyan múlt századi backward geometry.
Szerk. mire megírtam itt is van.🤭[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
addikt
válasz Hasaggymeg #233874 üzenetére
Egyértelmű. Rossz geometriájú, nem a kerékpárodhoz való mez teljesen más légellenállást okoz, ami lassít fulton csinálja a legjobban, hogy meztelenül teker
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #233873 üzenetére
Tegnap vastag (most látom, hogy tenisz!!! ) zokni, gagyi Lidis softshell betétes futónadrág, vékony aláöltöző, vékony rövid ujjú, kabát és vékony kesztyű meg csősál a sisak alatt...~2 óra 3-6°C a setét erdőben.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #233875 üzenetére
Minimálisan de számít, ami még sebesség fokozó faktor ha kicsit fázunk alacsony intenzitason akkor ösztönösen toljuk. hát a meztelen mód kétségtelenül a leggyorsabb faktor ilyenkor
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #233876 üzenetére
Picivel melegebb van felétek, itt a legutóbbi körön napsütésben 0 és 6 fok között volt, amikor felhős vagy erdőbe érek, akár -7 fokra is lemegy. Amikor 10-15 fokokat is változhat percek alatt, sajnos már muszáj plusz felsőt vinnem magammal
De bakker, az őzek nagyon beindultak, legutóbbi körön is 19-et számoltam, de gyakran 30-nál többet látok ilyen 30km terepezéseken. Gyakorlatilag minden kilóméterre jut egy őz
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #233878 üzenetére
Jobb mint a medve, nem?🤭 Itt Fóton ritkán látok vadat, néha hallom őket mocorogni...és természetesen nem softshell betétesnadrág, hanem softshell-betétes nadrág.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #233879 üzenetére
Hasonlóan öltözünk, csak nálam az aláöltöző téli Van Rysel és nincs rajtam rövidujjú. Nadrág szintén softshell, de bringás és rajta egy vízálló seggű montis rövidnadrág. Ezek a zoknik melegebbek, mint egy átlagos futó-bringás zokni? Nekem csak normál hosszú szárú van és durván meleg vastag sízokni, a kettő mellé még jól jönne valami átmenet. A normál zokni 0 fokban hosszabb távon picit kevés, a sízokni meg túl meleg.
A téli kabátom még #233869 Ringman-ához hasonló, hátul csak egy cipzáros zseb van, ami engem nagyon-nagyon idegesít, azon is agyalok, hogy leváltsam rc100, rc120 vagy rc500-ra, mert ezeken van rendes nyitott zseb. Valaki az rc100-120-at használta télen? Azok is softshellek? Vajon az 500-as melegebb, vagy csak minőségibb?
-
szimpláncsak
tag
válasz jjeahh #233880 üzenetére
Nekem van rc100-as kabátom. Ennyiért megéri, azért nem hordom mert kifogytam belőle. Ami baja van, hogy nem nagyon van rajta szellőző rész, az rc500-on vannak cipzáros, lehúzható szellőzők hosszabb emelkedőkre. Én most [ST500-at] használok, csak ezen meg zseb nincs túl sok. Oldalt vannak kisebb zsebek, meg egy kicsi cipzáros hátul. Mondjuk ami nekem kell az a nyeregtáskában elfér, a pumpa meg a vázon van.
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #233873 üzenetére
van mez itthon (pl. az rc100-as dekás), azt alá tudom venni, ha ilyesmi javasolt.
ez a softshell kabát olyan, hogy a hónaljnál van kb egy 8 cm széles vékony polár csík, hogy ott szellőzzön, így alacsony tempónál onnan jön a hideg.
ez az aláöltöző volt alatta: [link]
---
Valaki az rc100-120-at használta télen? Azok is softshellek? Vajon az 500-as melegebb, vagy csak minőségibb?
a sima 500-as sem téli, kicsit vastagabb (van benne betét a mellkasnál, de nem szélálló, nekem a hasam lefagyott a menetszéltől már 12-13 fok alatt, de én fázós vagyok.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jjeahh
nagyúr
válasz szimpláncsak #233882 üzenetére
A téli rc100-asod van? Használható 0 fok alatt? Az őszi tavaszi verzió nekem is van, az 5 fok körül az igazi. ST500-at is néztem én is, de félek, hogy kevés a zseb. Nekem is csak azért kell zseb, hogy tudjam gyorsan elérhető helyre rakni a sokkolót és a bors sprayt, a legutóbbi körön is megtámadtak a pásztor kutyák, ha nem tudom azonnal elővenni a védekező eszközöket, nekem annyi. Meg egyik nyitott zseb mindíg foglalt a zabkekszekkel, energiaszeletekkel, általában azokat is tekerés közben eszem meg megállás nélkül, szal a cipzáros nem jó.
#233883 Ringman: kissé megtévesztő a decathlonos mezek, kabátok elnevezése, mert pl. rc100-ból is van őszi-tavaszi, van téli és van esőkabát is. Ez mind rc100, mégis teljesen más célra jók. Engem most a téliek érdekelnének.
#233885 Ringman: remélem végig teszteli az összes híresebb kínai márkát, Og Evkin, Ican-nal az élen . Meg jó lenne néhány mtb vázas videó is, mindenki az outikat veszi. Hambini az Icannal volt oda meg vissza, hogy milyen gyönyörűen meg van csinálva a középcsapágyház.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
andrisbandi
őstag
válasz Ringman #233885 üzenetére
Húú, az tisztán látszik, h a minőség kínai értelmezése nem egyezik a nyugatival.
Vajon ilyen "hibákkal" - sorjás, csiszolatlan... vissza lehetne küldeni a 7 napos kínai csodagarival? Arra tippelek, h nem... mert akkor nyilván élnének vele, és egy idő után változtatna az eladó, és rendesen befejezve küldené inkább..
Nem való ez a kínai vázaskodás mindenkinekKíváncsi lennék vajon szervízben vállalnának e egy ilyen összerakást?
Fizetsz érte, az összeszerelésre garancia vonatkozik... ha gondod lesz (bármilyen), vajon hol fogsz először hisztizni?Onnan jutott eszembe, h pár éve az itteni autóhifis fórum ajánlása alapján vettem egyet, a legjobbnak mondottat. Hónapokat késve, de megjött... elkezdem hívogatni a beszerelő műhelyeket; az első kérdés mindenhol az volt: - Ugye nem kínai? Mert azt nem vállalnak.
Nálunk vidéken nem tudtam beszereltetni, egyetlen Bp-i műhelyt találtam, aki úgy rakta be, h semmilyen garit nem tudnak adni beszerelésre sem kínainál.. ott helyben kipróbáljuk, és ennyi... (3 hónap után el is romlott, nem tudtam kínaigariztatni, a brutál száll-i kts miatt) Ha évekre szóló rendes garit szeretnék, ahhoz rajtuk keresztül kell kütyüt vásárolni. Cserébe ingyen beépítik. Ez volt kb mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Azért a pont Cam Nichols által ajnározott BMC (meg is hívták Svájcba, nem gyanús...) is tud érdekes dolgokat produkálni, nálam az év legnagyobb WTF tervezési(?) hibája amit műveltek a Hambininél járt váz váltófülének rögzítésével... és az nem egy olcsó váz ám...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
jjeahh
nagyúr
Mondjuk nem lepődtem meg, a Trifoxtól kb. ezt várnám, ahogy az Elvestől is. Első, második blikkre nagyon tetszett a márka, de amint elkezdtem alaposabb teszteket nézegetni, már nem annyira. Persze jobb lehet, mint egy random noname alis cucc, mert ez legalább valszeg nem törik össze alattad. Egy ideje inkább az Ican-ra lennék kíváncsi, mert az is "megfizethető", de lehet, hogy sokkal jobban odafigyelnek a kidolgozásra, nem lepődnék meg, ha a Winspace, Yoeleo vázaknál is jobbak. Meg legalább ennyire érdekelne a Rinasclta is. A Trifox és az Elves valamiért divatosak mostanában, az Ican, Rinasclta meg valszeg jobbak, mégsem felkapottak. Sokat tesz az a kevés marketing is, a Trifox pl szponzorál néhány insta influencert
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz andrisbandi #233886 üzenetére
Pont az ilyen árukapcsolás miatt keres az ember alternatív utakat. Nem nagy kunszt egyébként berakni egy fejegységet, kivéve, ha tolatókamera is van a kocsiban, ami gyári. Én kb. itt akadtam el Még nem kínainál is megeshet, hogy nem megy vele, akkor meg a kamerát is ki kellene cserélni.
-
Csokicsibesz
tag
Csináltam egy Zwiftes Ramp up tesztet, de elég vicces volt.
Összehasonlításként én 2 éve csináltam a LifeLike-ban laborkörülmények között rendes laktátos, ramp up tesztet. Tehát valami ilyesmire számítottam most is.A laborteszt során a görgő adta az ellenállást, tehát mindig fix watton mentél egy meghatározott ideig.
A Zwfites pedig hiába volt ERG módban, csak kiírta, hogy tartsak 1 percig x meg y wattot átlagban 1 percig. Ez így azért eléggé másSzóval azért ezeket a watt értékeket eléggé fentartással kell kezelni, vagy én voltam béna és nem jól állítottam be görgőt.
(mondjuk megadtam az elején, hogy ERG módban menjen. A zwift is kiírta, hogy ERG mód aztán valahogy mégsem az volt amire számítottam). -
lsebestyen
addikt
válasz Csokicsibesz #233891 üzenetére
Ez a ramp test lényege. Percenként növeli a watt számokat (tehát 1 percig itt is fix watton mész), a görgő pedig növeli ezzel együtt az ellenállást ha ERG módban vagy. Ha az ellenállás nem változott, akkor nem ERG módban volt.
A 20 perces FTP teszt az már más, ott tényleg neked kell belőnöd, hogy mennyit fogsz tudni tartani egységesen 20 percig.
-
andrisbandi
őstag
válasz andrisbandi #233808 üzenetére
NRC szemcsiben lencse csere
- A régiből raktam át az újba, és tök könnyen ment... most kb 15 fokban. Nyáron kánikulában alig bírtam kipattintani a helyéből. Csak a hőmérséklet volt a különbség. Úgyan úgy csináltam; először a szélekből, majd végül középről.#233890 Dark Archon
- Akinek otthon szerszámok nélkül szétszedhető a műszerfala, és meg is tudja csinálni, vagy az ismerőse vállalja, az gondolod hónapokig keres szervízt a melóra?
- Nekem két melós 3 órát szerelte be a autóhifit és a t.kamerát. 25e.Árukapcsolás= működő, garis rendszer, meg kell fizetni
"Alternatív út"= beszoptam vele, leírtam a buktatókat... de te azért meggyőződéssel ajánlod.. -
Csokicsibesz
tag
válasz lsebestyen #233892 üzenetére
Ezt csináltam: Ramp Test Lite
Nem tudom mit rontottam el. -
addikt
válasz andrisbandi #233893 üzenetére
Szerszámok és rátermettség nélkül tényleg nem érdemes elkezdeni. Csak gondoltam, aki bringát is szerel, nem áll távol tőle mást is megoldani.
Vagy pont te vagy, aki nem szereti a bringáját sem szerelni, évente egyszer leadja szervizre, aztán ne is kelljen hozzányúlni? Mert akkor nem szóltam.
-
lsebestyen
addikt
válasz Csokicsibesz #233894 üzenetére
Nekem volt olyan zwift bugom, hogy azt írta ERG módban van, aztán mégsem. Olyankor vagy elkezdem nyomogatni companion app-ban a nehézséget/ERG módot kapcsoló gombot, vagy abbahagyom a tekerést és megvárom amíg kiírja, h ERG mode disabled, aztán kezdek beletekerni folyamatosan, h visszakapcsoljon.
-
Alg
veterán
válasz lsebestyen #233896 üzenetére
Ha kikapcsol az ERG akkor elég szaruk működik, nálam pl. addig nem kapcsol vissza amíg el nem értem ERG nélkül a beállított watt értéket - ehhez persze fel kell váltani, aztán ha bekapcsol az erg csattoghatok vissza hogy alacsonyabb fordulaton halkabb legyen megint.
Wahoo SYSTM ilyen szempontból sokkal jobban működik. Plusz ott van az overlay mode is . nekem eddig mindkettőt próbálva jobban bejön az utóbbi, egyedül a közösségi hangulat nincs meg benne, de amúgyis egyedül szoktam edzéseket csinálni, szóval lehet vosszatérek oda most hogy lejárt a Zwift próbaidő. De az is lehet hogy összerakok Garminon edzéseket és levezénylem a 830-al - az legalább ingyen van, úgyis filmezek közben.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #233888 üzenetére
most nézem, az ican gravel váza 830€ és 1,3 kiló a váz súlya, az nem egy hatalmas ugrás egy aluvázhoz képest, azok olyan 1,6-1,8 kg körül mozognak. (winspace gravel meg 1,1kg)
-
andrisbandi
őstag
válasz Dark Archon #233895 üzenetére
Briga szerszámokkal lehet műszerfalat bontani, és elektromos szerelést végezni... értem
A kínai garira is van frappáns megoldásod?
Pl a vázról a 8. napon derül ki (tudod végleges állapotba szerelni), h gyári hibás.
Innentől a vevő költsége Kínába küldeni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Braun HC5030 hajvágó
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest