Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Ma voltam tépni egyet de most kifejezetten egy sávra álltam be 130-140 pulzus tartomány. Ez kellemes volt nem faradtam nem volt megerőltető isteni idő volt ma :C nap is látszott ereje nem volt de vegre nem felhős borult annyira élveztem.
    Mivel tervben volt hogy a cél városban császkálás is lesz, ezert ma a kerekparos nadragra rávettem a futós nacit (0 fok körül tekerés nélkül kevés a kellys). Nagyon jol dolgoztak össze, jól esett érezni hogy szellőzik. (Ezt a dekás si aláöltöző+futó nadrágnál nem ereztem így) ez nagyon tetszett végig. Természetesen nem fáztam kellemes volt a komfort az egész út ahogy van. Egyedül a lábam izzadt be, most ráhúztam a NW zoknira egy utcait, mégis fázott... :F
    Voltam a decathlonba is vettem egy si alsózoknit amit fel is húztam a boltban, szerintem jobb (majd hosszabb úton megnézem) de kénnyelmesebb viselni addig míg kint csaszkáltam a 0 fokban kb 1 orát nem fázott a lábam.

    Illetve egy alsókesztyűt merinoi gyapjast vettem. Ez volt a legvéknyabb de reméljuk használni fog kesztyű alatt.

    Egyébként a 414 gore kesztyű a másfél órás út alatt az egyenletes 130-140 pulzussal tökéletes volt. Nem izzadt, nem éreztem a hideget benne, szellozott es a végén kézmeleg volt a kezem, de utána mikor csak császkálás volt.. fagytak le az ujjaim benne total alkalmatlan erre 0 - 2 fokban (ezert is vettem az alsókesztyűt hátha segít ilyenkor.)
    Összeségében csúcs volt minden, kerékpár is csendben haladt csak élvezni kellett az utat. Engedtem a gumiból 85 psi re. Azthiszem mostmár mindig így fogom használni :D
    Ezt a pályát máskor is megtettem tavaly is, visszakerestem kíváncsi voltam mi változott az adatokban 1 év távlatában:(ez csak a pálya a császkálásos idő nincs benne)
    Régen: most:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák