Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz balintbaba #217911 üzenetére

    Én azt írtam le én hogy csinálom, illetve hogy kezdtem. Itt a mostani (régi táblázatom, azért ennyi benne az egyéb), annyi benne a csalás, hogy már nem írok bele ilyen sütési olaj meg hasonlókat.

    Nekem azért bőven 2000 kcal alá van lőve, ebből jön le a napi 4-600 kcal minusz. Akit tudja, az csinálja csalónap nélkül, nekem az kell, és szerintem sok más embernek is, aki 2-3 hét után elengedi a témát, mert begolyózik. 5000 kcal az meg 9-10 tábla csoki, azért annyit nem viszel be pluszban. Illetve hétvégén azért több ideje van az embernek, tud hosszabbakat menni, tehát nő a minusz is.
    Én leírtam, aki akarja követi. :R

    flash-: az 50 g ch és 210 g fehérje azért nem jó, mert ha nem lesz elég energiád a ch-ból, akkor a fehérjét fogja lebontani energiának(1 g fehérje 4 kcal), és nem az izomba épül. Szerintem.

    Ja illetve tök jó, hogy a hétvégén bármit ehetekből az jött le, hogy zabálás, fagyi, csoki. :W Nem, hanem mondjuk ha a család pizzát akar enni, akkor én is azt eszek belőle, mondjuk egy fél 32-est, vagy ha rendelünk valami kaját, akkor én nem kezdem el csinálni a csirkerizst. :U

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák