- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Daniel Alves #1200 üzenetére
Nem.
-
hoffman_
nagyúr
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Daniel Alves
őstag
válasz hoffman_ #1203 üzenetére
Saját keró?! Nagyon baba!
A retro BCamerica comet bringám csinosítgatnám és mivel a gyári színe piros ehhez mérten rendelném a cuccokat
piros cyclocross karok
piros triatlon kormány (ugyanolyan mint a képen)
piros bandázzsalOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
hoffman_
nagyúr
válasz Daniel Alves #1204 üzenetére
igen, enyém, köszönöm
a lista pofás, sok sikert hozzá, kép majd jöjjön
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
A Velence 10x-en lesz valami PH-s csapat akikhez hozzá lehet csapódni? Ha jó idő lesz, lenézek néhány kör erejéig és gondoltam akkor nem egyedül tekernék.
Mit érdemes magammal vinni? Gondolok itt pótbelsőre, tartalék lánc, szerszámok, kaja ,stb.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
rétisün
veterán
nem gáz, én is ilyenre tervezem átalakítani a dolgozóbajárós bicajt.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
deicide
veterán
válasz Szakbarbár #1208 üzenetére
Mivel egyidőben van a Pelso-val, nem sokan lesznek, esetleg velem tudsz találkozni, én ott leszek ha nem esik. Az első 5 kört mountival tolom és még 3-at tervezek a fitnessel ebéd után (Sukorón lakom, gyakorlatilag az útvonaltól 200 méterre).
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz venember83 #1211 üzenetére
Tényleg úgy tűnik, hogy el van görbülve.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
hoffman_
nagyúr
válasz venember83 #1211 üzenetére
jól látod a hátsó felnim le van gyilkolva, kukás az egész sajnos. hiába lesz kicentírozva rendesen, hamar kilazul, ma pl. beraktam egy kerékpártárolóba, és lakatolásnál kicsit befeszült a kerék. edzettem egy órát, mikor indultam haza, akkora 8as volt benne, hogy ki kellett lazítsam a hátsóféket, anélkül mentem haza.
szóval jól láttad. azért görbe, mert teljesen ki van lazulva. illetve nem azért görbe, de ha meghúzom, akkor nem görbe majd vennem kell új felnit, csak 4 ezrem sincs rá régóta, legalább már rutinos leszek a centírozásban. a zavaró, hogy van egy irdatlan tojás benne, sérült a felni maga, nem lehet kiszedni, és veri a fenekem. emiatt kell vennem új felnit, a centír nem zavarna.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
szomorúan hallom h ennyire energiapocsékolás volt az egész .-)
segíteni akartam neki, és kivettem egy 1 nap szabadságot
pucoltam, fényképeztem ........ pesze nem csak agyakat, hanem van hajtás (itt talán van pár értelmesebb cucc is), pedál, váltó, régi-restaulásra váró gépek, fékkarok ( van egy halálfejes ... .-D nagggyon kemény .-D )
de naggyon jó volt .-)
sztem veszek még ki napot e célból .-Dmeg van neki egy pálya hajtóműve is, amit viszont nem akar eladni .-D
de meg tudnám kérdezni, hogy el lehetne-e, és ha igen, akkor mennyiért?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz deicide #1210 üzenetére
Eddig úgy tűnt hogy leszünk legalább 10-en. Én egy outival megyek (nem outis idővel ), max 5 körre, vagy amennyi sikerül. Bár még 3-an, Packersbay, lsebestyen, D.Orion írták hogy talán jönnek, nem tudom ők hogy döntenek végül. Ha nem lesz senki legfeljebb hozzácsapódok ott valakihez.
[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
D.Orion
veterán
válasz Szakbarbár #1215 üzenetére
Ha nem szakad az eső, akkor megyek.
-
Gyufaaa
veterán
Melyik nap lesz pontosan és mikor kezdődik? Lehetséges, hogy én is részt vennék. Sajnos csak 40% sanszom van rá, hogy összejön, de nagyon jó lenne együtt tekerni egyet.
-
rii
nagyúr
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nagyúr
Most találtam.
-
Toomy
senior tag
válasz Szakbarbár #1208 üzenetére
Ha tudsz akkor vigyél egy tartalék külsőt is! A legjobb a hajtogatható. ( mondjuk a drótperemeset érdekes lenne vinni )Azok ugyebár drágábbak szoktak lenni, de pl. használtba is lehet venni akár 3-ad áron. Tavaly nekem egyszer szükségem lett volna rá amikor nem vettem észre az út szélén széttört piás üveget. Áthajtva rajta kivágta a külső oldalát. Szerencsére a lakhelytől 3-4km re volt és pikk-pakk ott voltak értem kocsival.
Amúgy érdekes, hogy osztom itt az észt és a mai napig nálam sincs soha tartalék külső a legnagyobb útjaimon sem. -
evilskati
aktív tag
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz Gyufaaa #1218 üzenetére
2013.06.01-én lesz. Indulás 8:00-tól. Gyülekező Velence, Vasútállomás előtti üzletsornál
Gondolom a linken balra szereplő lángos utáni üzletsorról van szó. Lakik a környéken valaki? Kocsival mennék, merre tudok parkolni majd? Gondolom a rajt helyszínén teltház lesz.Toomy: Sajnos külsőt nem tudok már venni, mert 6-ra érek haza minden nap, és akkor már az összes bolt bezár. Belsőm is csak egy van tartalékban. Nálam bármilyen vásárlásról van szó úgy indul, hogy egy nap szabadság :-(
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
én vittem a balaton-körökre, amikor szki-vel mentünk, de egyébként nem viszek. na nem mintha olyan sokat bringáznék mostanában, meg aztán azok se nagy túrák
olyan viszont volt, hogy a műzliszelet papírját tettem be a belső meg a külső közé, hogy ne nézzen ki a frissen betett belső a külső repedésénwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
lsebestyen
addikt
Ha jó idő lesz megyek én is! Pestről jön valaki?
-
fpeter07
veterán
Tour de France szakaszok. [link] Vannak finomságok. A leghosszabb szakasszal egyébként nem lenne semmi probléma (azon kívül, hogy 242.5 km), de a végére azért odaraktak egy Mont Ventouxot. Vagy egy másik nagy hegyre kétszer mennek fel egy szakaszon belül. Milyen dolog már ez.
-
ludsimon
veterán
válasz Szakbarbár #1227 üzenetére
milyen 8-tól? 6:50-kor indult tavaly az eleje, legkésőbb 7:00-kor rajtol az eleje, az 100%.
undefined
-
deicide
veterán
válasz Szakbarbár #1227 üzenetére
Én Sukorón lakom, kb 3km-re a rajt/céltól, ha gondolod a házam előtt ott hagyhatod. De a rajt mellett van elég nagy murvás parkoló, ami ingyenes, meg visszább pár utcával is van bőven hely.
ludsimon: 6:40 a kiírás szerint, én megyek kezdéskor és akkor az 5. köröm végén haza tudok menni ebédelni és bringát cserélni
Szakbarbár: nem, nem a 7-es útnál lesz, hanem a tóhoz közelebbi "hátsó" úton levő bazársornál.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
lsebestyen
addikt
Aki volt esetleg már Velence 10x-en az nem tudja véletlen, h a hátizsákot le lehet-e pakolni valami biztonságos helyre?
-
Toomy
senior tag
válasz rétisün #1228 üzenetére
Okos húzás! Ha messzebb lettem volna biztos kerestem volna én is valami zacsi félét az úton és hazaevickéltem volna 5-6 bar-on.
(#1227) Szakbarbár . láncot szerintem felesleges vinni esetleg elég egy patent szem, de akkor már azt sem tudsz addig venni...
Amúgy nálam mindig van 1-2 tartalék belső plusz öntapadós belső ragasztó 2db műanyag külső leszedő, egy küllőkulcs, és egy ehhez hasonló zsebszerszám, ja és persze egy váltóbovden - mert a jobbos fékváltóm 3-4 ezrenként szaggatja -.
(#1233) lsebestyen - A stratnál lerakhatod, senki nem piszkálja!
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz fpeter07 #1230 üzenetére
De legalább az idén van a Mont Ventoux!
Tavaly kihagyták a láma szervezők.
Gondolom 150km héderezés lesz a szakaszon aztán az utolsó 60km lesz verseny.
Ez még azért lesz szar így, mert egy olyan szökevény is elviheti a kopasz hegyet -ha sikerül egy hosszú szökést összehozni-, aki nem is hegyi menő.Az meg, hogy egy kiemelt kategóriájú hegyre egy fighter jusson fel először -hát nem is tudom- elég furcsán mutatna.
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz ludsimon #1231 üzenetére
Igazad van, én néztem valamit félre, Deicide már írta 6:40-kor indul. Én tuti nem érek oda olyan hamar, ahhoz 5-kor kellene kelnem.
Deicide, köszi az infót, Velencére nem járok amióta elkezdték építeni a "kaput" és feltúrták az egész strandot. Kb 7:30 - 8 órára terveztem az érkezést.
Toomy, láncot már egy hónapja vettem, csak még nem cseréltem ki. Sram 830-as, patentszemes. Öntapadós foltom nekem is van, de az nem outira való.
-
vicces
addikt
válasz hoffman_ #1203 üzenetére
ezzel milyen tempot lehet tekerni kényelmesen?? bár látom órád nincs.
nagyon tetszik a royal de nem lenne jó, ha csak a "háztömbök körülre" tervezték volna
mindenképp városon kívülre kellene, de nem bánnám ha haladós tempot tudnék csinálni vele.más:
az hogy lehet, hogy 5. sebességben - amikor kalimpálok a pedállal - ugyanannyi a sebességem, mint a 6. illetve a 7. fokozatban. gyenge még a lábam és nem tudok kevesebb csapásszámmal ugyanannyi erőt produkálni? vagy valami nagyon nem jó a bringámon? olyan kb 28-30 km/h megy az 5. fokozatban viszonylag könnyen majd amikor lejjebb rakom a láncot nagyon nem akar gyorsulni a gép alattam.:)
-
Szakbarbár
aktív tag
-
313313
addikt
Új kabalám van ((:
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
hoffman_
nagyúr
hűamindenit. láttam én már sok bringás mutatványt, de azért itt lestem én is, pedig nem az első flatland-es videóm. durva a srác!
-
zoli03
őstag
Ilyen öntapadós folttal van valakinek tapasztalata? Országúthoz kellene, 8 bar nyomáshoz. Eddig Rema Tip-Top-ot használtam, de ezzel egyszerűbb lenne, és nem is drágább.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Doki-HUN1978 #1235 üzenetére
Ez mindenképp előny a leendő szökevényeknek.
3 kronó lesz, amiből egy csapat, egy egyéni allgemeine, egy pedig erősen dombos. Nem lesznek unalmas napjaink júliusban.
-
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #1248 üzenetére
Én a héten tesztelem.
Mondjuk a nyitva tartás kicsit érdekes. Szerintem jobb lett volna 10-22 nyitva tartani.[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz Cathfaern #1192 üzenetére
A ruhákat 3 órán keresztül mostuk felváltva Anyával. A cipőt elfelejtettem, ma felvettem, nagyon büdös volt, úgyhogy leporoltam és elmentem benne montizni, hogy kiszellőzzön.
Ja, és ha már írok: ma 5 kullancsot szedtem ki magamból, úgyhogy fokozottan figyeljetek erre!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest