Hirdetés

Aktív témák

• F_Gergely

őstag

Na én voltam expon.... Hát lehet nem első nap kellett volna menni hanem szombaton, de a tavalyihoz képest én nagyot csalódtam.
    Prospektusok, egy darab nem volt, shimano standján volt egy schwalbe-s katalógus azt szeva, meridánál se volt semmi (igaz volt egy merida feliratú fekete vászon szatyor) de ennyi. Tavaly két szatyornyi katalógussal meg árlistával és rengeteg üzlet névjegykártyájával jöttem haza. Most semmi nem volt.
    Lehetne mondani hogy igen mert első nap... És? Én ugyan úgy kifizettem a belépőt mintha szombaton mennék, ugyan olyan rendes kiállítási nap volt a mai mint a szombati.
    Szégyen a kiállítókra nézve hogy ennyire leszarták a mai napi látogatókat, lett volna 200 magyar forintom hogy vásároljak de nem volt mit! Ki volt rakva pár Mavic felni meg egy két XTR és ennyi.
    Borzasztóan nagyot csalódtam, a tavalyi után én nem ezt vártam....

Egyetlen egy kiállító volt ahol a srác rögtön oda jött és megkérdezte segíthet-e, többi helyen (merida, shimano, magellan, stb.) le se szarták az embert.
    Az emberke egyébként nagyon korrekt volt egy órát biztos elbeszélgettünk, elmagyarázott mindent amit kérdeztem, és nagyon rendes volt. De alapjába véve ez a kiállítás egy szar volt...

Talán aki hétvégén megy lehet pozitívabban látja majd a dolgokat!

Aktív témák