Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
Aktív témák
-
Meme
aktív tag
válasz venember83 #48848 üzenetére
alig használt slx 25-ért?
rétisün: az altrixnak van pár olcso outi hajtóműve. valamint van az egyik nagykerbe régi shimano négyszöges hajtóművel pár ezer ft-ért
[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
rétisün
veterán
kösz, majd keresek valamit....az is lehet, hogy csak a lánctányért cserélem, mert akkor megmaradna a most használt 105-ös hajtómű.
de most még amúgy sem aktuális, nem lehet hetente venni valamit a bicajokra legalább a fizetést meg kell várni
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
Az élet nagy kérdése: az új bringán nagyon keskenynek tűnik az 580 mm-es kormány, fogásra legalább 2-3 centivel szélesebb kellene mindkét oldalon (tekerés közben hiába figyeltem rá, önkéntelenül lecsúszott róla a kezem, és részben már a levegőt "fogtam"). A régi bringán tökéletes szélességű volt az 580 mm-es kormány (csak a markolatot cseréltem ergonomikusra). És ezt így hogy Tudom, más geometria, de a 4-6 cm különbség soknak tűnik. A fékkar vége ugyanolyan távolságra van a kormány szélétől mindkét bringán.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
Magasabban lehet a kormány az új teló és váz miatt, és akkor hajlítás helyett reflexből jobban széthúzod a karjaid?
Tamoo: Ez a bringafejlesztés rendkívül addiktív, szerintem a cigi, a pia és a drogok simán elbújhatnak. Ha már megvan a neked tökéletesen megfelelő bringa, akkor is fennáll a lehetősége a további pénzköltésnek, mondjuk egy teljesen más megközelítés kipróbálása miatt, pl. 29-er, fully, más anyagú váz stb etc usw. Nem indult még biciklifejlesztési addiktológia szakirány valamelyik orvosi egyetemen? És a legrosszabb, hogy az ember rohadtul élvezi. Valamit nagyon kitaláltak a vázgyártók meg az alkatrészgyártók.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #48857 üzenetére
Nem lepett meg, csak megkérdeztem én is ebben a kórban szenvedek.
-
rétisün
veterán
"Ez a bringafejlesztés rendkívül addiktív,"
az egyik bringaboltos srác egyenesen betegségnek hívja. nem igazán gyógyítható, legfeljebb időnként tünetmentes
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
amargo
addikt
Én semmit nem fejlesztettem. Mondjuk ennek bőven van anyagi oka.. pedig a cube váz és az XT fék láttán, majdnem megtértem
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
KrAt
veterán
Nah megvettem a kereket
Felnik hibátlanok, gyönyörűek
Az agy kicsit "surrog", gondolom az állás miatt kicsit zsírhiányos, de azon kívül teljesen jó Vastag, normális, feszes küllők, 8-as semmi, egy mm se, a sor állapota is teljesen jó: [link]
Van rajta egy HG50-es 9-es hátsó sor, kaptam hozzá egy Shimano XTR vékony láncot: [link] is, így 9-es lesz a következő rendszerem
Viszont (mivel nem tudom megállni ) megvettem tőle egy Deore 9-es fékváltókar párt ([link]) gyakorlatilag új állapotban, illetve egy Truvativ kormányszárat: [link] szintén hibátlan állapotban
Mindez cakkpakk 25k volt, ennyit szerintem bőségesen megért, nem?
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
válasz venember83 #48863 üzenetére
Nekem már annyi, amúgy is "hülye" vagyok, mert imádok a hobbimra költeni, és mindig és mindig jobb legyen De nem érdekel, jó lesz
Most is mosolyogva ülök a székemben, és arra gondolok, hogy hamarosan összefele fogom rakni
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Amúgy a cink ötvözettel bevont láncok valóban rozsdamentesek maradnak?
Mert finoman szólva is unom már a rozsdafoltokat... ha nem is befolyásol de rondaNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
dqdb
nagyúr
válasz rétisün #48865 üzenetére
ezt nevezem árukapcsolásnak
Nem, az igazi árukapcsolás ez (utolsó vicc)Tamoo: pedig tegnapelőtt tettem már rá egy homályos utalást, és venember83 kontrázott is rá Az egészben az a legjobb, hogy nem akartam én bringát venni, csak úgy alakult, a körülmények "áldozata" vagyok
#48869: ööö ...
ezt nem értemmár értem[ Szerkesztve ]
-
-
dqdb
nagyúr
válasz Manitou #48871 üzenetére
Köszi, de úgy voltam, hogy ez bevállalható mellékhatás
Tamoo: az egyik hozzászólásban szerepelt ez a link, arra tényleg nem utaltam, hogy szkandium lett (lényegében ez + a geometria volt, amiért váltottam). A Cinder Cone sem ment messzire, fogom még látni sokszor.
-
hefi_
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel: [Bringaexpo 2011-es képek]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv. Lehet nem ide illő a kérdés, de nem találtam jobb helyet, lévén bringáról lenne szó.
Van egy cc vázam, hajtással együtt, és így egyszerűbb eladni, vagy ha megcsinálom komplettre az egészet?Előre is köszi!
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
venember83
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #48877 üzenetére
Vázként egyszerűbb, ha alacsony áron adod. Ha viszont vannak fölös alkatrészeid, akkor megéri azokkal együtt eladni komplett bringaként, bár elég kevés a pénzzel rendelkező vevő. Alkatrészeket venni rá nem éri meg, esetleg ha van egy ismerősödnek csomó alkatrésze, akkor járható út felépíteni a bringát, aztán megegyezett arányban osztozni az áron.
No, az asszony levetkőzött. Vicces vagy szomorú, nem is tudom, hogy a szeretett bringánk szétszedve két marék alkatrész a vázon, telón és kerekeken kívül, és annyival másabb képét mutatja. Szentimentális perceinket olvasták. Enyhe képzavar.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #48841 üzenetére
dqdb:
Gratula az új géphez!hefi_:
Ezt hiányoltam.
Köszi!undefined
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz venember83 #48878 üzenetére
Már próbáltam eladni vázként, de sajna nem jött össze. Még egy nekifutást talán megér.
Köszönöm"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
rétisün
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #48880 üzenetére
hirdesd meg itt meg itt, ha még nem tetted volna. én is itt tudtam eladni két vázamat is, az egyiknél mondjuk elég sokáig tartott
(egy "biztos" vevő kb. 2 hónap után jött rá, hogy neki mégsem az én vázam kell, de ez mostmármindegy)[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Misály
addikt
-
amargo
addikt
válasz venember83 #48861 üzenetére
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Manitou
veterán
válasz venember83 #48890 üzenetére
Nem tudom CUBE-nál mit mérnek vázméretnek, de ha a 20" az ülésvázcső tetejéig értendő, akkor valójában ez a váz kb 18-18,5-nek felel meg inkább így ránézésre.
-
TriackFeri
aktív tag
-
amargo
addikt
válasz venember83 #48890 üzenetére
Miért is?
A mostani meridám 585 a felső cső hossza (19") - a linken tfs szerepel, nekem hfs van, de a méret gondolom ugyan az.szerk:
Már látom, itt viszont vízszintesen van megadva. 15mm, amennyivel most hosszabb a stucnim.. simán faragható[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz amargo #48894 üzenetére
Arra alapoztam, hogy kb. olyan magas vagy, mint én, nekem meg 18-asnál nagyobb semmiképp se kellene. De akkor tévedtem. Vedd meg. Meg össztelósból eleve kisebbet vennék, legyen könnyen kezelhető lefele, könnyen forduljon.
176 centi. Bár lehet, hogy te magasabb vagy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz venember83 #48895 üzenetére
Te milyen magas vagy?
Meg venni nem fogom.. csak elmélkedtemKözben megtaláltam - de látom már ide is beírtad -, azért egy 8cm van közöttünk
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz venember83 #48895 üzenetére
Cube AMS 20": 580 mm
Merida TFS 19": 585 mm
Kona Kula Supreme 17": 584 mmha tényleg a felsőcső vízszintes hossza számít leginkább (TTH, B', AH) akkor a fene érti ezek után a méretezést
-
amargo
addikt
Nem egyszerű az biztos.. de én jelenleg úgy érzem, hogy rám öntötték ezt a vázméretet. Egyszerűen tökéletes, a stucnit kellene csak lefordítanom vagy kisebbet venni - 80 -, mert emelgeti az elejét.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest