Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Az okostelefónia hőskorának állít emléket Zack Nelson gyötrővideója
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
2010/06/13
Na jó, inkább nem nézek több képet tavaszig.Ilyenkor komolyan mondom még az elcseszett képeim is tetszenek ha valami zöld van benne.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz amargo #48106 üzenetére
Olvastam a kutyás storydat.
Nem irigyellek.
Egyszer én is ilyen helyzetbe kerültem egy teljesen elhagyatott területen valahol Sülysáp és Úri között. Illetve Gödöllő és Valkó között is.Ilyenkor az ember adrenalin szintje úgy fel tud menni az egekbe, hogy olyat pörget amit normális körülmények között nem valószínű.
Én emlékszek rá, hogy síkban Gödöllő és Valkó között mekkorát tekertem. 53 km/h volt síkban akkor a maximális sebességem Scottal.
Tudjátok, hogy síkban én nem szeretek ilyen nagy tempót menni, meg általában 30 a max.Egyébként pont erről láttam a Discovery valamelyik alcsatornáján egy filmet, hogy egy srácnak a közeli rokonjára ráesett egy 1,5 tonnás kocsi ráadásul a motor alá szorult. Éppen szerelt valamit.
A 20 éves gyerek odarohant és akkor úgy felment benne a pánikszerű adrenalin, hogy annyira meg tudta emelni a kocsi orránál (!!), hogy ki tudjon mászni alóla a rokon.[ Szerkesztve ]
undefined
-
amargo
addikt
válasz ludsimon #48107 üzenetére
Nem az Ő hibájuk volt, de akkor másképpen gondoltam..
Vannak ilyen legendás story-k, hogy adrenalin hatására extreme dolgokra képesek. Ha emlékeiben kutakodik az ember azok között is talál olyan eseteket, amit nem tud megmagyarázni.Itt havazik, lehet síelni kellene?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Tamoo
MODERÁTOR
Újítottam egy kelly's térdmelegítőt végre.... isowind. Szerintem ez jóval rövidebb mint az RBX (elmondásaitok alapján). Remélem nem fog fel/lecsúszkálni tekerésnél. Meg egy bbb thermo mezt babakéket. Furák ezek a méretezések bringás cuccoknál. Kb mindenből XL-es kell nekem, pedig nem vagyok egy nagy darab.... egyébként meg többnyire L-es cuccokat hordok.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
senki nem túrt nekem valahol a fiók mélyén egy 8-as váltókart? tényleg nem muszáj névnapomra adni, ha csak ez tartott vissza valakit (addig úgysem akarok várni vele)
Tamoo: rövidebb az isowind, nem csak elmondások, kép alapján is:
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
szóval, arról lenne szó, hogy úgy döntöttem, fölösleges a dolgozóbajárós bicajra első váltó, úgyse használom. viszont mivel most fékváltókarom van,
hülyénfurán nézne ki, ha egyszerűen leszerelném az első váltót bovdenestül, ezért külön fék- és váltókar lesz. ehhez kellene egy 8-as váltókar.a fékkar alighanem avid fr-5 lesz, ha válaszol az apró feladója, ha nem válaszol, egy pár ilyen is érdekelne.
tényleg, a webshop alakulgat?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
Mai VV 2. részében lévő terheléses teszt. Na ilyen kellene nekem is.
Még mindig nem voltam.
De hát most vagy azt mondaná, hogy sportoljak többet vagy azt, hogy jó.
Mit tudna egyebet mondani?[ Szerkesztve ]
undefined
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok, van egy elég ritka Stinky Primo FR/DH kerékpárom. Minőségi alkatrészekből van építve. Nem igazán használom ki, inkább többet túrázok. Cserélném egy szintén minőségi, össztelós xc-marathon gépre. Esetleg all mountain bicajra. Ő az! Bocs, hogy ide beszúrtam, de hátha valakit érdekel. Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Új lámpák a láthatáron!
[link]
[link]Nem értem minek adnak ki 1 jó lámpából 20 faja koppintást.
Eszméletlenek ezek a kínaiak.MagicShine megcsinálta és azóta folyamatosan jönnek az újak más név alatt.
Mindenesetre én inkább maradok a MagicShine-nál.Valaki régebben dinamós rádiót szeretett volna venni a bringájára.
Most már azt is lehet kapni.
[link]De ahogy látom ez ilyen univerzális dolog.
Ha nincsen dinamód akkor feltekered a hátulján és szól, de van benne mini napelem vagy mi.
Fülhallgató bemenete is van.
Egész fasza szerkezet.
A visszajelzések jók róla, úgyhogy aki venni szeretett volna ilyet annak most itt a lehetőség.undefined
-
Meme
aktív tag
válasz Dirtyz #48118 üzenetére
Mindenkihez szól:
Rendelni fogok a chainreactioncycles.com -ról és jensonusa.com -ról.
Aki szeretne valami sikitson, és hozzácsapom a rendeléshez.
Szállítási díj nem lesz, Vám/Áfa meg reméljük nem leszSimon: egyet mondok: kinézet...mintha sokaknak fontos lenne
[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
Meme
aktív tag
-
Misály
addikt
-
Misály
addikt
Max 15 font - ami jelenleg 4800 huf (de akkor mar kerekszettrol vagy villakrol beszelunk amik boven 10 rugo felett vannak, egyedul kivetel talan a drotperemes olcsobb kulso gumik szoktak lenni amik meretukbol adodoan draga szallitasi koltseggel rendelkeznek. ) szokott lenni a posta, de ha az embernek van par bringas ismerose, vagy sportolo haverja siman osszejon az 56k es onnantol nincs szallitasi koltseg.
Mellesleg szoktam toluk rendelni, az ok nagyon egyszeru ott learazzak a tavalyi arukat itthon nem ( A domainen 35 rugot sporoltam, mert itthon egyszeruen nem arazzak le hanem szorjak addig 120-ert amig minden hulye el nem viszi )
Venember83, tudom. Csak aki bemegy meme boltjaba az nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Misály #48126 üzenetére
kész lesz, mi? hányszor hallottunk ilyent valamit mindig találni rajta, amit lehet változtatni, variálni, módosítani, stb.
Meme: mikor rendelsz, úgy értem meddig lehet szólni, ha kell valami? mert kéne egy ilyen (42 centi széles), de az egyik itteni boltban állítólag tudnak valamelyik külföldi nagykerből jobb áron hozni, mint a bikefun. viszont ezt csak hétfőn tudom velük megbeszélni.
aztán meg egy tárcsafékes karbon trekking/cyclocross villa (27"-os), ha lenne (1 1/8-os, a-heades) valami nem horror áron.
nézel ezekhez árakat?
eh, sose lesz vége
[ Szerkesztve ]
-
Meme
aktív tag
válasz Misály #48131 üzenetére
Lehet túlérzékeny vagyok erre a témára...DE nekem az jön le a hsz.-edből, hogy lenézed a boltomat, a tevékenységemet. Azt hiszed lehúzom az embereket. Azt hiszed egy k*csög vagyok.
Voltál már nálunk? Vettél már valamit tőlem? Szereltettél valamit a szervizünkben?
HA nem, akkor ne beszélj így rólunk légyszives.ui.: Ha gondolod feszegethetem a témát, hogy a 15 éves kissrác vagy a 65 éves úr nem fog külföldi honlapokról rendelgetni nálunk nem beszerezhető dolgokat. Velük mi lesz? Vagy ők így jártak? Nem minden kerékpáros 18-25 éves internetező, külföldről vásárló ember. Általában hiánycikkeket rendelek, és akinek kell, szivesen kifizetni az én rettenetesen nagy haszonkulcsomat, hogy azon az áron megvegye, ami amugy is megvehetné, ha kapható lenne.
Szevasztok bogyókák!
-
Misály
addikt
válasz rétisün #48132 üzenetére
Hat legalabb annyira legyen kesz hogy mar lehessen vele menni Utana persze jonnek a folyamatos cserelgetesek
Meme, jo akkor kecsegnek tartalak Vedd a szivedre nyugodtan, annyira nem erdekel, csak azt hittem legalabb nagykerbol rendelsz, mindegy. Valszeg soha nem fogok toled vasarolni mas baja meg nem izgat.
-
fpeter07
veterán
De jót tekertem nem rég. Nem fagyott le a lábam, se a fülem. Utóbbi köszöni a btwin-es sapinak. Kicsit furcsa a hallás alatta, de szokható, csak jobban oda kell figyelni.
-
dqdb
nagyúr
válasz rétisün #48132 üzenetére
aztán meg egy tárcsafékes karbon trekking/cyclocross villa (27"-os), ha lenne (1 1/8-os, a-heades) valami nem horror áron.
Mi lesz itt kérem szépen a munkába járós bringával? A Kelly's már túl jó, ezért nekiálltál a másikat is felfejleszteni?Misály: Meme valószínűleg azért rendel külföldről, mert bizonyos cikkeknél elege lett a magyar nagykerek "most nincsen, de talán nem is lesz" vagy "bocsi mégsem jött, majd következő hónapban sem" hozzáállásából. Lehet, hogy így kicsit drágábban tud értékesíteni (vagy alacsonyabb haszonnal), de lesz legalább mit. Ne csak azt nézd, hogy árrés, a hajadra kenheted, ha hónapokat vársz arra, hogy beérkezzen az áru.
venember83: aha, szóval a fully témát hanyagolod, és mostanában SS 29er montikat nézegetsz?
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
Arról ne is beszéljünk, hogy sok esetben az amúgy már nem annyira olcsó CRC olcsóbb, mint sok magyar nagyker. Masszívan akciós termékeknél az esetek nagy részében olcsóbb.
Fotel téma: mivel nem kapok megfelelő fullyt... Vagy nagy vagy drága. Amúgy tényleg gondolkodtam, hogy inkább két új 29-es kerék, váz és egy jobb 29-er teló. A jelenleginél tuti kényelmesebb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz venember83 #48142 üzenetére
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
feka007
veterán
Hát az nem jövőhéten lesz.
Na mindegy, csak ne essen megint egész tavasszal-nyár elején.. -
rétisün
veterán
az, hogy a kelly's túl jó, azért túlzás. az a ~8.4 kg nem egy nagy durranás outiban, főleg karbon vázzal, de alighanem innen már csak visszafelé vezet az út, már csak anyagi okokból is.
igazából aról van szó, hogy nem igazán vagyok kibékülve az egyenes alu villával aztán akkor már mér ne merjünk nagyot álmodni?
#48138 venember83: én már megtettem(teszem) az első lépést az SS felé az elsőváltó elhagyásával
[ Szerkesztve ]
-
xdx@
aktív tag
Lehet este van és a szemem csal, de ezen a képen amit bejelöltem az a rész nem fura egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest