Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Eloszor is, kellemes unnepeket mindenkinek. :)

    Adott a kovetkezo szitu, meloba kellene valamilyen kavefozot neznunk, amit majd megvesz a ceg.
    Nemreg vettek egyet, black friday-kor, 30-ert, ami hat, olyan is volt, igazabol kb. ketten vagyunk akiket erdekel, hogy valami turhetobb kavet igyunk, de meg olyannak se jott be aki nem nagy kaves, igy vegul visszakuldtuk es megbiztak kettonket, hogy keressunk egy masik gepet.
    Ar kategoriat nem szabtak meg konkretan, erzesre olyan 70-80-ig el lehetne menni meg pofatlansag nelkul. :)

    Itt ugye annyibol mas a szitu, hogy nem csak egy ember hasznalna, aki ert hozza, hanem tobben, akiket valszeg be lehet tanitani, de azert keszulni kell a nem rendeltetes szeru hasznalatra is, meg a random bolti daralt kavekra stb.
    Emiatt hasznaltat nem szeretnek, mert nagy az esely ra, hogy gond lesz vele a rossz hasznalat miatt, igy a gari, javithatosag, alkatresz beszerezhetoseg lenyeges lenne.
    Osszefoglalot atneztem, ahogy latom akadnak az arkategoriaba eso gepek ujonnan is(gaggia baby pl), csak nem tudom, hogy ezen verziok meg mennyire jok.

    Ket lehetoseget latok.
    Az egyik, ahogy az egyik osszefogalos linken irtak, gyengebb presszo gep, normalis daralo, bar ez a ketto mar nagyon nem jonne ki az osszegbol.
    A masik, arkategoriaba eso presszo gepet vetetni a ceggel, belepo szintu orlore meg tamperre max osszedobnank a sraccal, 30-40-ert mar van ha jol olvastam, az meg nem sok.
    Kavet meg ertelemszeruen mindenki olyat szerezne maganak amilyet akar, mi valszeg vennek az ajanlott porkoloktol, a tobbiek meg amit akarnak.

    Szoval ezek alapjan ti milyen megoldasokat tudnatok ajanlani?

Új hozzászólás Aktív témák