Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az EÜ adatok elemzésére tényleg jó lehet az AI, végre egy hasznos terület.
Én azt nem értem csak, hogy itt egy remek hardverrel ellátott óra és a mögé rakott szintén jó szoftver, erre bekorlátozzák a használatát a Samsung telefonokra. Miért jó ez, én őszintén nem értem... Csak emiatt nem fogok Samsung telefont választani, normális esetben viszont venném az órát simán.
-
Lajmund
őstag
Ebből az egészből a kép alapján keresés tényleg jó valamikor de eddig ezt a google lens is tudta ki tudja már hány éve a többi meg csak bugyuta parasztvakitás. Ugye magyarul elfelejtett minden ami samsung. Szóval többet vitt mint hozott a konyhára. Nevetséges hogy jelenleg ez van mindennek az elején ez a hivoszo hogy ai.. 5-10 év múlva biztos fog mutatni valami többet de eddig ez semmi. Könyökom jön ki ez az ai hülyeség. Samsung bill is lehetne jobb. Gboard sokkal jobb. Következő telomnál azt fogom választani ez a hulladék samsung bill sose azt a szót dobja ki amit kéne gboard sokkal jobb ebben is Szóval samsung nagyon erolkodik engem nem hat meg. Egyetlen elonyuk hogy droid fronton még igy is a legjobbak de kb ennyi. Ha el tudnám viselni az iost egyből váltanék. Hulladék samsung ai az. Eloszor egy rendes billentyűzetet csináljanak.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
dnelb
veterán
magyar nyelv when
-
myckie2
őstag
A vázlatból műalkotást próbáltam és körülbelül az esetek 98%-ban azt kaptam, hogy azt nem teljesítheti amit rajzoltam, mert nem felel meg az irányelvének, pedig semmi obszcén dologról nem volt szó(az egyik példa egy tank vázlatrajza, a másik pedig angyalszárny egy emberre). Szánalmas, felesleges hülyeség ebben a formában.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Egyet értek veled. Egyszerűen jelenleg ami valóban hasznos, az a karikázós keresés, szoktam is ritkán használni. A többi jelenleg nulla! A kép szerkesztés hol működik, hol nem. Illetve részemről aggasztó és kiábrándító is, hogy ennyire lehetővé válik a képek manipulálása. Eddig is ment a kamuzás meg a szép mutogatása a közösségi médiában és az Ai meg még jobban erre tereli a dolgokat.
-
Dave1984
őstag
Fura,de semmi késztetést nem érzek AI programok stb használatára, sőt számomra riasztó ez a jelenség
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
janeszgol
félisten
Ezek egyike sem AI. Ne vicceljünk már. Nem is működnek normálisan! A kép alapú keresés ezer éves mutatvány. Meg egy képről eltűntetni valakit. Ez mitől AI?
-
janeszgol
félisten
-
Hallosz
senior tag
Amikor majd cicás pacát szeretnék látni egy fotón, feltétlenül a mesterséges "agyat" fogom használni.
Hogy erre mikor, vagy valaha lesz-e igényem, azt sajnos most nem tudhatom. De jó tudni, hogy nem hagytak magamra ezzel problémával. . .
-
aktív tag
„De a Samsung miért nem dolgozik össze a Google-el?"
Összedolgoznak , olyannyira, hogy fel is keltette az EU figyelmét, ami nem volt rest rögtön vizsgálatot indítani az ügyben:[A Google és a Samsung chatbot-szövetsége miatt aggódik az EU]
-
Lajmund
őstag
Ezért nem is értem hogy mi a jó édes anyjukért felejetett el magyarul ez a nyomorult ai pl a böngészőbe ami előtte jól fordított szintén google motorral.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-
Lajmund
őstag
De ez csak az adott szöveget forditja amit kijelöltél és nem az egész oldalt teljesen mint pl régen a samu vagy jelenleg a chrome.
-
hdavid1
tag
Így nem lett az AI az életem része.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 1TB Fehér Titán - 2 év gyári Apple garancia - Apple.HU-s vásárlás
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen