Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    Megtaláltam az adagonként darálók "szent grálját". Na jó, ez pofátlan kijelentés, úgy is mondhatjuk, van egy jó ötletem kávétárolásra. Mivel az adagonként méricskélés reggel hatkor nem vicces dolog (ha vendég van meg bolondnak néznek), időről időre elgondolkodtam arról, hogy kéne nekem a Lynn Weber féle bean cellar. Na de 70000ft-ért kicsit húzós, ezért valami gazdaságosabb megoldás kéne, és teljesen véletlenül szembejött a megoldás egy méhészeti boltban. Mondhatnám azt is, aki nyitott szemmel jár....
    [link]. 15g-ra tökéletes. Ha valaki többet töm a duplába, van 50 ml-es is (az kb 22g közepes pörkölésű kávéból). Amit még tervezek, hogy a kávés zacskókról leszedett szelepeket is felszerelem egy kis ragasztó segítségével) a fedőre fúrt lyukakra, és táááádááámm :))
    Nem egy rézcsövezés, de a világos pörkölésű babok öregedésének késleltetésére jó megoldás, és reggelente sem kell mérleget használnom. Ha megjön a szállítmány lesznek képek+tapasztalat. Nem utolsó sorban az ára 1500 ft vs 70000. Fát meg kormolok az udvaron, ha kell az eredeti Bean cellar feeling.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák