Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    válasz Mcrazy #8773 üzenetére

    Tudom, dolgoztam kulfoldi cegeknel, eg es fold. Viszont egyelore nincs motivaciom arra, hogy kulfoldi ceghez menjek, egyelore a szakmat akarom elsajatitatni es ha utana lesz kedvem, akkor megtanulok nemetul is. Mindent nem lehet egyszerre, meg amugy se hajt a tatar es dobolni is tanulok. :)

    Most epp nincs senkim, emiatt belefer a nemzetkozi, ha esetleg beesik valaki, akkor nyilvan ujratervezek. Amugy epp most talalkoztam egy anyukaval, akinek van egy 3 eves kisfia. Hat, ugy erzem, hogy hiaba dumaltunk el tok jol, neki mar nincs szuksege ferfire :D :D :D

    Amugy a Rudinal is turtem volna, de azt gondolom, hogy van egy hatar, amit nem lepunk at es ebbol nem engedek: ez pedig az alvas. Tultoltak a kretent, ennyi.

    Szerintem egyebkent a klasszik nemzetkozizes osszeegyeztethetlen a szamomra vett csalad fogalmaval. De meg a heteles is. Ami mukodhet hogy mondjuk 3 nap melo 3 napi pihi, vagy napi bejaras. Ilyet tudok elkepzelni akkor, ha esetleg ugy alakul a dolog, hogy szaporodasra adom a fejem. De ezt mar nagy valoszinuseggel Ausztriaban tennem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák