Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsid

    senior tag

    válasz Zolás #5354 üzenetére

    A 6250 professional több változatban kapható. A legfőbb különbség, hogy a drágább modellnél megkapod az:
    -élettartamra a negyed évenkénti térképfrissítést
    -egy beépített simmkátyával élettartam TomTom traffic szolgáltatást, dugó előrejelzéssel
    -élettartamra szóló sebességmérőkamera frissítést :)

    Egyébként ezeket az olcsóbb változathoz is meg lehet venni utólag, de csak egy évre - ha jól emlékszem - így két év után olcsóbb a drágább.

    Londonban nem tudom mi a helyzet. :D

    A dugókat, torlódásokat tök jól jelzi és tud úgy tervezni, hogy kikerülöd a dugókat - természetesen csak olyankor ha lehetőség van rá. Ma nap közben úgy verettem keresztül Genfen, hogy a piros lámpákon kívül sehol nem álltam.

    Teljesen korrekt értékelést nem tudok írni, mivel pár hete felhagytam a kamionozással és elszegődtem Svájcba belföldezni egyelőre 3,5 tonnás és 18 tonnás autókkal, ezekre meg itt szinte nincs semmilyen tiltás. Úgy meg azért más :D Ha visszaülök kamionra akkor ezt a részét is megírom majd.

    Teljesen jól tervez, jól navigál és a forgalom függvényében menet közben is talál gyorsabb útvonalat - bár engem már vitt be olyan útra, ahol elfértem volna nyergessel is, de biztos hogy önszántamból soha nem mentem volna be :D

    Igazából az extrák miatt és a megbízhatósága miatt szántam rá ennyi, láttam haverom iGO-s készülékét menet közben újraindulni, lefagyni Genf belvárosában. Az ilyen azért tud kellemetlen perceket okozni, főleg belvárosi terítés közben.

    Egyelőre egy hete használom, szerintem egy-két hét múlva biztosan többet tudok róla mondani.

    <tRucKdriFteR>

Új hozzászólás Aktív témák