- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Krisz79
őstag
Olyan ember segitőkészségére számitottam,aki szivessen válaszol.
Viszlát!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
válasz rolcsibácsi #39852 üzenetére
Igen,megnéztem,köszönöm!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Szecsy
aktív tag
válasz rolcsibácsi #39849 üzenetére
ezt lájkolnámha lehetne
amugy az a baj h van par kerdes amialladoan felmerul ahelyett h visszalapozna par oldalt...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Szecsy #39854 üzenetére
én megengedem, lájkojjad csak
vagy jobban is megfogalmazhatta volna a kérdést.. 2,3,4G jelenleg hálózatokra is érthető, ki tudja mennyit ért ezekhez a dolgokhoz... vagy ha a telefonok közötti különbség a kérdés akkor a 3Gs-t miért hagyta ki? de lehet télleg eltévesztette a fórumhozzászólást és a címsorba szerette volna írni a böngészőbe, ki tudja. ha bunkó voltam akkor bocs, énis kicsit annak éreztem a kérdést.. -
Krisz79
őstag
válasz rolcsibácsi #39855 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz rolcsibácsi #39855 üzenetére
Nincs semmi probléma,igazából már régóta szeretnék telt venni. /2-3 hónapja./
De mivel Nokiás vagyok,de nem találtam számomra megfelelőt.
Ezért elkezdtem ma nézelődni Iphone után.
Találtam is 1et,ezért jött a kérdés,hogy mégis konyitsak valamit hozzá, igy kérdeztem...
Látom nem jól.
Amit találtam az 3G 16GB. 56e-ért.
A tartozékokkal kapcsolatban is érdekelt volna,hogy mi jár hozzá.
Illetve miből lehet levágni,hogy nem Clón,illetve tényleg nem csak a ház 3G 16GB.
Ezt netem keresgélni....hát.
Na mindegy.
Azért köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Krisz79 #39856 üzenetére
legalább kiderült mire irányult a kérdés
2g vs 3g iphone
3g vs 3gs
3gs vs 4ha ilyen 50körüli összeged van akkor jó a 3g, bár én ha most vennék és ennyi pénzem lenne akkor elgondolkoznék a samsung galaxy s-en is mert 30ezerért meg lehet venni, és havi 5000 az amit költeni kell rá 2 évig- ami sztem elég jó dolog, persze ha nem akarsz kicsit többet rákölteni, mert akkor sztem már a 3gs is jobb mint bármi más teló, de persze a 3g is teljesen jó, nem lesz hiányérzeted (egy idő után) nokiát meg kidobod az első kukába
[ Szerkesztve ]
-
szaba19
tag
Sziasztok !
Egy olyan problémám lenne az iphone 4-emmel hogy mikor hivok vagy engem hivnak néha bekapcsol a vaku és csak ujraninditás segit rajta mert se a camera nem jön be ilyenkor se az a program amit kimondottan a vakuk ki/ be kapcsolására tettem rá 4.0.1.es szoft van rajta.Tapasztalt még valamelyikőtök ilyent vagy valami megoldás?GSM:Iphone 4 16gb Laptop:AMD Phenom II X4 n970 ,4gb ram, AMD radeon HD 6650m 1gb VRAM,640gb
-
rolcsibácsi
őstag
-
szaba19
tag
igen én is ezen gondolkodtam hogy rádobom a 4.1-et . nem nyomom be tuti a led progiját .azon gondolkodtam hogy lehet van valami billentyű kombináció amit benyomok mindig véletlen de vicces ám pl este telefonálni mikor bekapcsol hirtelen egy fényD egy elönye van könnyen észrevesznek
GSM:Iphone 4 16gb Laptop:AMD Phenom II X4 n970 ,4gb ram, AMD radeon HD 6650m 1gb VRAM,640gb
-
manchester85
veterán
válasz Krisz79 #39857 üzenetére
Na, foglaljuk össze az első két kérdésedet!
Neten meg lehet találni pár perc keresés után, hogy milyen tartozékok vannak egy iPhone-hoz?
A válasz: igen
Neten utána lehet nézni, hogy mi a különbség egyes iPhone generációk között?
A válasz: igen
Tele van a net és a youtube klón vs. valódi iPhone-okkal, összehasonlításokkal, tesztekkel. Egyébként meg besétálsz az első T pontba, kipróbálsz egy iPhone-t, és csukott szemmel is meg fogod tudni különböztetni egy klóntól. Amúgy meg a kérdéseid nem a klón vs. eredetire irányult, hanem ilyen tök alapvető dolgokra, amit ismétlek, magad is kikereshettél volna.
Ennek pedig semmi köze a segítőkészséghez. Ezen a fórumon sokan segítenek egymásnak bármilyen kérdésben, de szerintem a legalapvetőbb dolog, hogy ezek ne általánosításszerű kérdések legyenek, mert a segítőkészség nem egyenlő a mások helyetti kiguglizással.
i6 Silver
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Krisz79 #39857 üzenetére
headset, töltő-usb kábel, teló, ennyi. az hogy klón e vagy sem, hát nekem így vicces ránézni egy klónra, de egy laikusnak nemtudom hogy kéne elmagyarázni.. menj el valami apple boltba, vagy egy normális gsm boltba és nézz meg egy iphone--t..
mondjuk t-pontba nemhiszem hogy meg tud nézni egy 3g-t mert má nincs nekik, kiállítva csak 4esek vannak, ha van is 3gs amit árulnak, csak megnézni nem fogja tudni[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz rolcsibácsi #39863 üzenetére
Amelyik üzletben nem forgalmaznak 4-et, ott 3GS 8GB van kinn. Szerintem ha kipróbálsz egy akármilyen iPhone-t, abból ki tudod szűrni, ha nem eredetivel állsz szemben. Kötve hiszem, hogy bármelyik klónon lenne safari vagy app store.
i6 Silver
-
rolcsibácsi
őstag
válasz manchester85 #39864 üzenetére
ehhez viszont feltétel hogy a kollega tudja hogy a safari nemcsak az ahol az állatok élnek és az emberek bámulják őket, stb.. én legalábbis ez esetben úgy gondolkozok mintha a nagypapámnak kéne bemutatnom egy iphonet
-
Pc Laca
tag
Sziasztok
Szeretnék venni1 Aplle 3G telót. De nagyon sok a T függő attól félek ,hogy ha letiltják akkor mehet a kukába gondolom ,hogy lehet ezt elkerülni? Ja és mi az ,hogy JB-vel van függetlenítve??? Röviden ennyi előre is köszönöm a segítséget.
Üdv Laca
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz rolcsibácsi #39865 üzenetére
A nagypapád nem akar iPhone-t venni, és feltételezem, az internet használatával sincs igazán tisztában. Aki iPhone-t vesz, az szerintem pár alapfogalommal azért már tisztában lehet, elvégre azért veszünk valamit, mert tudjuk, mire jó, és miért kell nekünk. Ez nem egy gombóc fagyi, amit kipróbál az ember. Én legalább is így vagyok vele. Persze, minden telefonvétel "ismerkedéssel" jár, de ez olyan, mintha úgy vennél windows-os gépet, hogy nem tudnád, hogy az alapértelmezett böngésző rajta az explorer.
i6 Silver
-
Pc Laca
tag
válasz manchester85 #39867 üzenetére
Szia
A Papa már sajnos nem él. Nem tudom mi a baj azzal ha az ember érdeklődik afelől ,amihez sajna nem nagyon ért ez olyan nagy bűn én csak tanácsokat szerettem volna kérni. -
Gloob
addikt
Sziasztok
Nem tudom kinek hogyan, de nekem az előbb jelentkezett be az iTunes frissítésre.Samsung Galaxy A52S
-
kiszu
senior tag
válasz SyntaxeError #39869 üzenetére
Mellesleg 2G-sincs,ezt a nevet csak ráaggaták.
1.iPhone
2.iPhone 3G
3.iPhone 3GS
4.iPhone 4 -
Pc Laca
tag
válasz manchester85 #39870 üzenetére
Köszönöm a segítséget nagyon tanulságos volt. Up!
-
kiszu
senior tag
válasz cantro #39827 üzenetére
Cydiában megtalálod az Unlim Tones-t (már sms hangokat is vált,már van csengőhang szerkesztés ipod zenéidből,mindezt a telefonon is) vagy van még a Tone FX is.
Az utóbbi remekűl paraméterezhető mindenre,az elöbi meg szinte az összes zenét ismeri amiket szeretnél. Ha külföldi. De nemegyszer találtam már magyart is vele. Ingyenes és szépen letőlti neked a csengőhangjaid közé.
-
LeoVince
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy melyik telefon a jobb, 3GS vagy HTC DESIRE?
Tudom hogy ez egy iphone topic, lehet azért is irtam ide mert ahhoz húz a szivem!
TheSunRiseAerox
-
tikshow
addikt
válasz LeoVince #39880 üzenetére
flash meg mindig nincs iphonera(leszamitva a skyfire-t ami videokon kivul semmire sem jo), meg a desirebe erosebb hardver van, mint a 3gs-be, de ez foleg jatekokba jon ki amibe tudtommal az android meg nem eros, erdeklodj azert ott is
a microsoft progi nalad mit takar? acces es hasonlo erre nincs tudtommal, de word, excel, powerpointot tudja kezelni progikkal[ Szerkesztve ]
-
d-boy
senior tag
válasz Barett 50cal #39802 üzenetére
Én felveszlek, ha nem zavarok
Eccs_laci néven vagyok a gamecenterben.If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
Feka87
tag
sziasztok,
tudja valaki h a T-nél legálisan mennyiért függetlenítenek egy 3gst?
időbe mennyi?köszi
mondjuk még gondolkodok rajta, de állítólag könnyebb úgy eladni
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
D@niel
addikt
Azért az fura, hogy multkor a 3GS-em 3G-n gyorsabban betöltötte az oldalt, mint egy i4...pedig többet is össze hasonlítottunk, és végig az enyém volt a gyorsabb.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
rolcsibácsi
őstag
válasz D@niel #39894 üzenetére
énis méregettem i4emet 3gs-el, valóban van hogy az volt gyorsabb 3g-n de változó volt, egyszer ez egyszer az..
viszont prógálgattam a kamerát is ugyhogy megnyugodtammondjuk azt nem néztem h melyiken mik futottak háttérben, de akkoris azt vártam hogy odaveri egyébként youtube videók előbb bejönnek (általában) mint 3gs
mondjuk sok különbség ott sincs[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Persze, bár olyan késő volt hogy eszembe sem jutott kilőni az előzményeket meg a sütiket...
Mindegy, nem éreztem akkora késztetést a váltásra, főképp a design miatt. Bejön, de nem csorgok érte. Várom az i5-öt, erősen.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
FefeeX
veterán
válasz D@niel #39897 üzenetére
Eleinte nekem abszolút nem tetszett a dizájn, visszakereshető talán még itt a fórumon is... Jobban örültem volna az iPad dizájnjának kicsinyítve; azonban telt múlt az idő, és ahogy a zenéket is sok hallásra szeretem meg mostanság, ebbe is beleszerettem
Nem korszakalkotó, de sokkal jobb, mint a korábbi volt (illetve van, mert még mindig megvan, bnőmmel, húgommal így játszunk egymással gamecenteren keresztül ) Én először nem hittem el, hogy a kijelző ennyivel jobb, mondom biztos valami el van állítva a GS-en... -
csdm
senior tag
Lehet tudni már valamit, hogy a voda mikor óhajtja bemutatni az iPhone árait?
Vodafonnál van olyan lehetőség, mint a T-nél, hogy ha már x éve vagyok náluk előfizuval, akkor kedvezményeket kapjak? Én esetemben lassan 5 éve vagyok hűséges. Lásd t-nél platina, aranykártya meg az isten tudja még mik. -
Org
aktív tag
Ki meddig szokta meríteni a telóját míg rádugja a töltőre? (Gondolok %-ra)
És h sz.gépre dugjátok vagy hálózatra?
Vagy a legtöbb embernél kedv kérdés?[ Szerkesztve ]
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest