- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
sehogy sem tudom előcsalogatni ezt a felületet a gmailemben:
[link]Automatikus hozzáadással nem szinkronizálom az iPhone-t, mert akkor bárkinek küldök levelet belekerül a telefonkönyvembe. Ami nem buli. Tudtok valami megoldást? Köszi!
-
Marci93
tag
egészen érthetetlen, hogy miért nincs még mindig iPhone a vodánál
a holland és német vodával egy időben jelentették be, hogy "hamarosan" forgalmazzák... az említett 2 országban már lehet kapni
gondolom ma sem lesz semmi info -
rolcsibácsi
őstag
ituneson belul is lehet szinkronizalni az osszes kontaktot maileket googleval vagy outlookkal, de googlet javaslom mert akkor nem tudja elvesziteni oket, a visszarakasukhoz meg itunes sem kell utana ha mar bent vannak az accountjaban..
kepeket siman kimasolod a kameranak latott hattertarolobol.. zeneket is le lehet menteni mediamonkey-val akar, vagy ifunboxxal meg egyszerubb talan.. ha fontosak neki..
az appokat ugyanugy fel tudja majd szinkronizalni a telora ahogy eddig is tette, csak lepjen be az apple id-jevel.. nem nehez. -
Mappa
addikt
na szervizben van a drága ...2 hetet mondtak rá mert elküldik gyártóhoz
arra viszont kíváncsi vagyok ha nem cserélik ki akkor milyen rizsával állnak elő
szervizes: "azért ez a porszem nem gátol a felhasználásában?! " ...hmm anyád
tőle 140k ért nézhetek egy porszemet életem végig is ....
OFF: miért tirpákok az emberek ?? tök normálisan közlöm vele a problémám, azt szemöldökét húzgálja, mintha teher lenne neki... akkor menjen el tantra tanárnak hátha több örömét leli benne.
Szerk.: Lehet, hogy a Starking-hez kellett volna vinnem ? ez most jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
a000
őstag
Ha nem cserélik, akkor kitalálják, hogy beázott Ez bevett szokás. És akkor nyertél egy porszemet és elvesztetted a garit Nagy szívás lenne.
Szerintem kifujják onnan azt csókolom.Amúgy ha még nem vetted volna észre, itthon szinte mindenki tirpák a boltokban, tisztelet a kivételnek.
-
manchester85
veterán
A starking szerint az üveg alatti buborék nem garanciális hiba Na ez milyen már?
i6 Silver
-
Mappa
addikt
-
manchester85
veterán
Az üveg és az érintőpanel (digitizer) között vákuum keletkezhet. Elég nagy cumi, velem nyáron ez történt, a többi már legenda. Se a starking se az istyle nem tud róla, hogy van iPhone szerviz alkatrészcserével. Állítólag egész Európában nincs, most meg csak pislog mindenki, és fogalmuk sincs, mi a teendő. Az a baj, hogy a hivatalos leírások se túl egyértelműek az Apple oldalán.
i6 Silver
-
Mappa
addikt
-
nagyúr
válasz manchester85 #39111 üzenetére
Mert azt gondolják biztos, hogy azt a buborékot Te fújtad oda
-
Kommy
veterán
MoneyBook probléma.
Nemsokára jön a javítás, már elbírálás alatt van:There's currently an error in the latest update, which causes the app to crash when you try to upload to myMoneyBoook.
We're aware of this issue and an update is already being submitted -
a000
őstag
válasz manchester85 #39111 üzenetére
Fenyítsd be őket.
Bubble breaker játékkal lehet, hogy el tudod tüntetni[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
De nincs bubi már! Azt nyáron cserélték. Csak most reped a hátlap, a GPS vevővel is gáz van sztem, mert kb. 10mp-ig nem tartja a jelet még teljesen szabad ég alatt se, épületektől mentesen. És elmondtam a fazonnak a történetet, ő meg egyből közbevágott, hogy a bubi nem garis gond. Mondom oké, nekem gariban cserélték. Erre ő: mármint a telefont, nem? Mert alkatrészt nem javít az Apple. Mondom, akkor hívd fel a Genius bart, kérdezd meg, mert nálam alkatrészt cseréltek. Erre elkezdi, akkor csak arra van gari. Mondom neki, előbb még azt se tudtad, hogy van alkatrészcsere, most meg már azt is tudod, mire szól a gari. Azt se tudta szerencsétlen, mit beszél. Azt mondta, egész Európában egy az egyben cserélik a készüléket. Persze ez mindenképp jobb, mint az amcsis javítás, hisz újraindul a gari stb, de vicc azért, hogy a teljes magyar apple szervizelés behódol az esetem előtt, és még csak egy ésszerű magyarázatra se képesek. Le van írva az apple oldalán, hogy van tényleges szervizelés is, nem csak készülékcsere. Az már más kérdés, hogy egy ép és egyértelmű megfogalmazást nem találtam arra, hogy a garancia a teljes készülékre, vagy csak a cserélt alkatrészre szól-e.
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #39120 üzenetére
Pont ezért kell erőszakosnak és meggyőzőnek lenni. Mert azt sem tudja a legtöbb ember, hogy mi a helyzet. Mikor Angliából hozattam az iPhone 4-emet (Magyarországon még nem lehetett kapni), bementem a Starkingba, hogy vegyek valami ideiglenes tokot, amíg az IS ideér. Mondom, iPhone 4-re keresek tokot. Volt is, de előtte még elkezdték mondani, hogy minek akarok venni, még nem is lehet kapni a telefont. Aztán pár mondat után elővettem a telefont, hogy higgye már el, hogy azért kell az a k*rva tok, mert van mit beletennem
Más: Megjött a Lucky Labs-os karbon fóliám, meg a telefon oldalára a csíkok, amiket felragasztottam. 3 részből áll, olyan lett, mintha nem is lenne az oldalán (ugyanolyan fém színűt rendeltem, mint a telefon oldala). Egy csomagban 3 szett van, lehet variálni a csíkok színeit, én 2 szürkét, 1 fehéret rendeltem. A szállítással nem volt gond, gyakorlatilag 6 munkanap alatt megjött a levél.
-
Org
aktív tag
válasz icecave #39122 üzenetére
Ezek a csíkok nem is néznek ki rosszul, erre be kell nekem is ruháznom, meg valami fehér fóliára, ha már fehér készüléket nem lehet kapni. ( kék csík - fehér fólia, nem is nézhet ki rosszul )
Amúgy egy kis helpet pls, hol tudom megnézni az apple oldalán, h mikortól meddig szól a gariztatásom meg etc. (sorozatszám beírásával, ha jól tudom)
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
Org
aktív tag
válasz icecave #39124 üzenetére
Ha nincs Magyarország, akkor tök mind1, h mit adok meg neki?
Am köszi.Van 4 választási lehetőség, annak mind a négynek zöld pipának kell lennie? Mert nekem a negyedik narancssárga felkiáltójel?!
[ Szerkesztve ]
-
Org
aktív tag
válasz icecave #39127 üzenetére
Javításokat és Szolgáltató lefedettség: Aktív
Korlátozott garancia.
Becsült Lejárat dátuma: október 19, 20111 év garancia, és utána ha valami lesz a telóval, dobhatom ki?
Amúgy kötöttem t-nél biztosítást, az az aláírt hűségig érvényes, nem?''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
Org
aktív tag
válasz icecave #39129 üzenetére
Nekem azt mondta a srác bent a T-nél, miután aláírtam a biztosítási papírokat, h akkor most már el is dobhatom a telefont, kapok másikat.
Kérdeztem tőle és meddig él ez a "széttöröm, elrontom, bármit csinálok vele és kapok másikat" biztosítás, azt válaszolta amíg él a hűség (2 év), addig fizethetem, és addig él is a biztosítás.
Mesélte is, h volt egy ügyfelük (Pécs), elrendeztek minden papírt, megfogta a vevő a telefon dobozát, megemelte, és azzal a lendülettel, ki is csúszott a doboz alja, leesett, és el is törött a telefon. És kapott másikat.''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
nagyúr
pf... erre jó, de lesz egy csomó olyan okos, aki ezzel fog szórakozni. Viszont biztos megéri a T-nek, sokan tényleg nem szórakozásból kötik és jobb esetben nem lesz semmi baj, de ha mégis, akkor sem kell aggódni.
Akkor simán cserélnék egy kis játszadozás után is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Org
aktív tag
válasz icecave #39131 üzenetére
Úgy is mindenki vigyáz rá, szal van bevétel belőle bőven..
Amit meg linkeltél, arról meg annyit, h rájuk kell nézni, ezek idióták.. Végig nézed a videót, akkor meg csak annyit tudok mondani h **********************.
-
manchester85
veterán
Valaki próbálta már a skyfire-t?
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #39133 üzenetére
Most olvasom én is, 3 dollár, és még működni sem akar. Megvárom az első tapasztalatokat, kommenteket
-
Org
aktív tag
válasz manchester85 #39133 üzenetére
-
nagyúr
Valakivel beszéltük a fém hátlap témát itt: Fém hátlap iPhone 4-re
-
madarasz92
őstag
Azt nem tudjátok véletlenűl hogy hogy lehet elő varázsolni a telefonból hogy mikor gyártották vagy hogy mikor vették?
-
nagyúr
válasz madarasz92 #39137 üzenetére
Gyártás: [link]
Hogy mikor vették az általában kiderül, onnan, hogy akkortól él rá a garancia (akkor aktiválják hivatalosan, mikor eladják, és először aktiválod a telefont).
-
_adaml21_
őstag
Mikor még nem volt Iphone-om láttam appstore-ban egy olyan programot, amivel lehetett az i4 elülső kameráját webkameraként használni. Na ez a progi most nagyon kéne nekem, de istenért sem találom!
Vagy valamelyik windows live kliensnél nincs olyan lehetőség h webcam? Esetleg skype-ban? Tehát nekem oylan kéne, ahol számítógép nélkül tudok webcamezni, és ehhez ne kelljen a másik félnek iphoneal, vagy mac-el rendelkeznie (ergo Facetime kilőve). -
Scoobyka
addikt
En felraktam a skyfire-t de a flash tartalmakat nem jeleniti meg. Probaltam a http://cora.hu/ oldalt illetve a http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/nezzunk_flash_videokat_iphone-on_es_ipad-en/ levo flash videonal is feher semmi video. Beallitasoknal sem latok semmi opciot...
Nekem eddi ugy tunik annyit tud mint a safari csak lassabb. Vagy en benazok.
-
nagyúr
Igen, kommentek a skyfire-ről:
"Hát… ritkán mondok ilyet, de először próbáljátok ki az “olcsó” verziót, mert ez itt nálam egy stabil 25Mbit/s-os net-re csatlakozva olyan hihetetlen lassú, hogy az valami elképesztő! Jó az ötlet, a megvalósítás sajnos nem sikerült jóra!
Sajnálom, mert nagyon vártam! ""Letoltottem. Szerintem sokan igy lesznek meg ezzel h ez egy forintot sem er. Ertekelem a fejlesztoket h megprobaltak valami megoldast talalni a flash hianyara de ez csak barmolás… :S "
Szóval azt hiszem, nem veszem meg. Csinálják meg rendesen, főleg, hogy fizetős.
-
Scoobyka
addikt
válasz Scoobyka #39141 üzenetére
Jobban beleastam magam... Gyorsabban eszi az aksit es a bannereken kivul mas flash tartalmat gyeren hozz be.
http://www.gametrailers.com/video/bounce-pads-littlebigplanet-2/705845 ezen az oldalon felajanlotta a flash video lejatszast ,de akad es gyeren megy. Pedig netsebesseg megvan.
Ez igy keves egyenlore.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz icecave #39144 üzenetére
Az egyzser biztos...az apple azert engedte be,mert kaka ilyen formaba...sztem
Kesobb sztivek ezt az otletet kihasznalva megcsinaljak normalisan hiszen nekik van rendes szerver kapacitasuk ilyenhez. Legalabbis remelem.Operat is azert engedtek be,mert nem volt eleg tuti.
Bar lenne egy opera safari es htmlet kodolo browser egybegyurba okosan megcsinalva. Nekem 10dodot os megerne.
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! nemrég lettem egy iphone 3g tulaja megvolt a jb és függetlenítés és most telenoros kártyával akarom használni a telot. minden működik is rajta kivéve a mobilnet, elő vagyok rá fizetve de sehogy sem tölt be oldalakat le tudná nekem írni valaki hogy mit kell beállítani és hol? előre is köszi
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest