- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrownB
tag
válasz nelsonmanian #24792 üzenetére
DashCommand appot használom, nincs gondom vele.
-
-
bigdady
nagyúr
Most latom friendly tud touch id-t. Asszem dobom fb appot ujra
-
B-L-A-C-K
titán
Fotó, videó titkosításra eddig Secret T.-t használtam, de egyre bugosabb volt már, gyakran kilépett, köszönhető annak hogy 2 éve frissítették utoljára. Ezt most lecseréltem Photo Vault-ra, megérte, rendszeresen frissítik, könnyű kezelni, a program belépéséhez lehet használni ujjlenyomatot is, szóval tényleg frankó. Pro verzió 3.99eu, simán megéri.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Friendly-t használ itt valaki? Nektek jelez rendesen?
-
Laca1212
őstag
válasz B-L-A-C-K #24813 üzenetére
Nem kötekedés, de mi haszna ennek?
Idegen kezébe én pl. nem adom a telefonom. Ha netán olyan kezébe kerül tudtom nélkül, akkor meg feloldani úgysem tudja, hogy nézegethesse a képeket, videókat. Aktuális csaj előtt meg nincs mit titkoljak, bár egyik sem turkált sosem a telefonjaimban. Bár ugye feloldani sem tudták volna.Bár így is lehet védekezni: régi de poén...
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Messengerben hogy lehet beallitani, h csak hangal jelezzen? Mert jol muxik, mikor nem hasznalom a telot, de ha epp hasznalom, akkor kiirja ertesitoben, h xy uzenetet kuldott. Pont a nevet akarnam titkositani.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz bigdady #24820 üzenetére
Csak a hang es jelveny-alkalmazas ikon van bekapcsolva. De igyis, ha aktiv a kijelzo, akkor mutatja, h ki kuldott uzenetet. Androidon be lehet ugy allitani, h csak azt irja, privat uzenet erkezett.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
bubi92
őstag
ébresztő alkalmazásra lenne szükségem. mert a gyári nagyon buta.
-
tonyqa23
senior tag
válasz bubi92 #24826 üzenetére
Ne azt nyomd, hanem a bekapcsolo gombot. Akkor szundi is lesz es asszem 10 perc mulva mindig csörög.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Az a problémám adódott a Waze-val, hogy folyamatosan használja a helymeghatározást. Hiába állítom le, hiába megyek az alkalmazáson belül az alvó részre, hiába húzom ki a home-duplaklikk után a listából, a háromszög ott marad felül. Picit jobban is merül a telefon így. Már letöröltem, újratettem párszor (el is veszett sajnos a kis pajzsos, harcos Waze fiókom, simán telefonszám alapján nem ismert fel újra, bébiként kell folytatni egy ideig, de ez csak mellékes). Úgy oldottam meg eddig, hogy nem engedélyezném neki a helymeghatározást, csak ha használom. Nektek jól működik? Mit kezdjek vele?
-
Nescafé
őstag
Erről valakinek valami?
Awesome Calendar
most csak 1 euró.
7 eruró-ról. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
bigdady
nagyúr
Us storban kint a word flow nem is rossz de majd ha tud magyarul...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz bigdady #24847 üzenetére
Kb két éve van World Flow WP-n. Az IOS-re szánt verzióban csak az egyekezes mód és a háttérképek az újdonságok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest