Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tatararpad

    őstag

    Üdv!

    Jóideje Invitel ADSL előfizetők vagyunk, talán 5 éve legalább. Mikor megrendeltük a mostani ADSL előfizetésünket, akkor a csomag egy 4Mbites korlátlan internet volt 7100 Ft-ért. Nemrégiben kerestek minket a hűségidő lejárta miatt, mivel látatlanban nem megyek bele semmibe, ezért nemet mondtam a hosszabbításra, hogyha esetleg másnál vagy háznál van jobb, akkor minek fizessünk még évekig 7100-at 4Mbitért. És van is: [link] . Ez így elsőre szép is, 1Mbittel gyorsabb, ráadásul 3000 forintal olcsóbb is, annyira szép, hogy kénytelen vagyok érdeklődni róla, mivel az ördög mindig a részletekben rejlik. Szóval néhány kérdés:

    -Az ajánlat új tcom területes előfizetőkre van címezve. Mi tcom területesek vagyunk, de nem újak, mi is megkapnánk e ezt a havi 4000 forintos árat?
    -A feltüntett ár csak a hűségideig vonakozik, utána a havidíj 2000 forintal megnő. Módosít e ezen valamit az, hogy nem hosszabbítottuk meg a hűségidőt most, vagy csak simán kapunk egy újabb 1 éves hűségidőt.
    -Mivel most is van aktív ADSL szolgáltatásunk az Inviteltől, ezért a "Saját modem, telepítés nélkül" felállást választanánk. Mennyi időbe telne így az átállás?
    -Az előző kérdéshez kapcsolódóan, mivel gyakorlatilag csak egy új sávba mennénk át, költségek nem lennének, de személyes tapasztalatok alapján vannak e rejtett költségei a dolognak? Mióta egy korábbi szintén korlátlan ADSL-re túlforgalmazási díjat számoltak fel, és ezáltal a havidíj háromszorosát kellet fizetni, valahogy nem bízom a puszta "elvileg nemkéne" szövegekben.

    Remélem valaki miharabb tudna válaszolni a kérdéseimre, előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák