- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Azért ilyen tanácsot ne nagyon adjál, mert a szavadon foghatnak, és nagy bajba kerülhetsz (virtuálisan). Értem én hogy viccelni próbáltál, de félreérthető.
Mert mi van ha bemegy egy boltba, vesz egy SD-s iGO-t, és ide szkenneli a számlát.
Milyen tanácsot fogsz neki adni, hogyan telepítse fel egy PNA-ra?Ugyanis hiába mondja meg a boltban, hogy milyen gépen akar iGO-t használni, a boltok legalább felében simán rásóznak egy SD-s változatot. Vagy azért, mert az eladónak gőze sincs róla, mi az a Mio C320, vagy azért mert egyszerűen csak elakarják adni az SD verziót.
u.i. most hogy kiegészítettem a hozzászólásomat látom, hogy abban igazad van, Primo-t nem tud külön venni, csak iGO8-at. De azért így is félreérhető lehet a viccelődés, ezért próbáltam pontosítani, mert nem mindenki ássa bele a témába annyira magát, mint mi. És nem biztos hogy ismeri ezeket a verzió különbségeket.
Hipermang
Lehet hogy nem tudod, de a Primo is iGO, ezért beszéltem végig iGO-ról. A lényegen ez nem változtat. A Primo-ra is minden igaz, amit leírtam. Sőt, Primo-t még SD-n sem lehet kapni, tehát fokozattan igaz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Windows 10
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Direct One (műholdas és online TV)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Magisk
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest