- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffa
csendes tag
Üdv.
Mit írjak a sys-be, hogy növelni tudjam a járművek méretét?
Köszi.
-
flash-
veterán
szerintetek úthálózat szempontjából a Tompap térképe jobb ha magyarországot vesszük figyelembe, vagy pedig a google maps térképe?
-
stancy
tag
válasz flash- #11904 üzenetére
ilyen nincs hogy jobb.
ami rajta van a topmap-on, az pontosabb, de rengeteg minden nincs rajta.(pl komplett falu részek, ) .,. ebből a szempontból meg a navteq sokkal részletesebb, viszont az utak besorolása sok helyen hibás náluk.... de még egyszer hangsúlyozom, tökéletes térkép nem létezik. és amíg emberek csinálják, nem is lesz. Ja és ez személyautóra igaz. A topmap-ot el kell felejteni teherautóval..
-
hovajk53
csendes tag
Üdvözletem Uraim . Segítségre lenne szükségem . Adott egy Primo2-vel működő GPS , és nem akar működni az online TMC . A válaszokat előre is köszönöm .
-
pap
senior tag
Mit tudtok Hun TopMap térkép mikor várható?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
novieris
csendes tag
Helló!
Igo 8 hangfájlok kompatibilisek az Igo Primoval?
-
XXXL lassi
csendes tag
Sziasztok szakemberek. Lenne 1 problémám segítségeteket szeretném kérni.egy Blue Panther Jade gps készülékem van. Vásároltam hozzá TMC vevő antennát nem működött vele. A ti fórumotokat olvasva sikerült életet verni bele. De az a gondom,hogy csak akkumlátorról működik rendesen.Ha bedugom a szivargyújtóba az áram kábelt eldobja a jelet. Az FM transmitterje meg csak a kábellel működik.Hogyan lehet megoldani,hogy a tápkábellel is vegye a TMC jeleket. Előre is köszönöm válaszotokat Üdv:XXXL lassi
-
snowdog
veterán
válasz XXXL lassi #11913 üzenetére
Nekem egy CNS géppel volt ugyen ez a problémám. Több tucat autóstöltőt kipróbálva kiderült, csak a géphez adott gyári töltővel működött a TMC vevő. Neked is ebbe az irányba lenne érdemes keresgélned.
-
phoeneex
csendes tag
Sziasztok!
FSC Pocket Loox N560 típusú PDA-hoz keresek külső antennát. Ha valakinek van ilyen eladó vagy ismer olyat, akinek van, netán tudja, hol lehet beszerezni, írjon legyen szíves!
Köszönöm!
Üdv,
phoeneex -
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Primo 2-ben milyen file-ban vannak a kedvencek?
Át akarom tenni őket egy másik naviba, csak nem tudom, hogy melyik file-t ill. file-okat kell átmásolni. Egyáltalán lehetséges-e? -
XXXL lassi
csendes tag
válasz snowdog #11914 üzenetére
Köszönöm az értékes tanácsod. Ebbe az irányba érdeklődöm akkor tovább. Bár ezt a kábelt én magam csomagolt ki a fóliából annyira gyári volt. De tudom ma már ha nem kínai akkor nem is eredeti, a mondás szerint.Köszönöm még egyszer a tanácsodat.További szép napot nektek
Üdv. XXXL.lassi
-
boogie84
veterán
Üdv!
Létezik olyan funkciója a Primo-nak h megtanuljon egy útvonalat? (iphone mobile version)
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
butyiba
csendes tag
Sziasztok,
Primo 2.0-val olyan gondom van, hogy amikor megérkezek a célhoz megjelenik baloldalon a nagy kikapcsoló gomb és alul elkezd visszavelé számolni ( 30 sec ).
Ha nem nyomok semmire akkor kikapcsol.
A sys.txt-ben benne van:[interface]
shutdown_time=0
show_minimize=1Hogyan lehet kiiktatni az automata kikapcsolást megérkezéskor ?
BütyiBá
-
boogie84
veterán
válasz snowdog #11925 üzenetére
Sajnos az nem ugyan az, mivel saját maga nem menne azon a vonalon, amit én szeretnék. Pl.: Pozsonyban voltam a héten, és ha pl később szeretnék ugyan azon a vonalon menni akk nem tudok, mert ha csak a célt mentem el, akkor ugye nem az útvonal kerül mentésre.
Valami olyasmire gondoltam h nyomok egy funkciót h pl tanulás, és akkor azt a vonalat menti amin megyek, ha ki is menne későbbiekre a fejemből az útvonal.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
snowdog
veterán
válasz boogie84 #11926 üzenetére
Ezt nem tudja.
De két eset lehetséges:
1. teljesen ismeretlen helyre mész, és csak az számít hogy odaérj, akármerre is tervez,
2. ismered az útvonalat, és ha ragaszkodsz hozzá hogy arra tervezzen, akkor offline módon tervezd meg az utat amerre akarod, majd mentsd el.Nekem is van pár olyan útvonal mentésem, amit a 2. pont szerint készítettem.
-
snowdog
veterán
válasz boogie84 #11930 üzenetére
Az offline mód azt jelenti hogy letíltod a gps aktuális helyzetét (ezt a program felfogja ajánlani), és bármit megadhatsz indulási pontnak . Ezt követően megadod a célhelyet, majd a meghatározó helyeken beszúrsz köztes pontokat (hogy arra tervezzen, amerre szeretnéd). Ha kész vagy elmented.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy wayteq x850 készülék és vásároltam hozzá egy 16GB-os mem karit és nem tudom milyen file rendszerre formázzam.
Légyszi segítsetek!Köszi Norbi.
-
snowdog
veterán
válasz boogie84 #11933 üzenetére
1. Kikapcsolod a gps-t.
2. Megtervezed az útvonalat, majd elmented.
3. Engedélyezed a GPS-t, majd navigálsz.A gps-t akkor kell letíltani, ha az útvonaltervet nem arról a pontról akarod indítani, ahol éppen vagy. Ha a gps engedélyezett, akkor az útvonal kezdőpontja csak az aktuális pozíció lehet.
csferke
A nyomvonalmentés neki nem megfelelő, mert az csak megmutatja merre jártál, de legközelebb annak alapján már nem tervez.
Nem keverendő össze az út- és a nyomvonal. Az útvonal az a megtervezett út, a nyomvonal meg a bejárt út.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a választ, akkor nincs más hátra marad a FAT32.
-
Jaki2000
aktív tag
Hogy lehet kikapcsolni a ZoZo_2.0.12 skinben a településcserélőt. Nem szeretnék metropoliszt és várakat a képernyőn. Csak pöttyöt.
[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Keksz30
csendes tag
Sziasztok
Én egy régi suzukiban használom a gps-t és az lenne a problémám hogy hangosra van beállítva hogy nagy sebességnél is halljam rendesen viszont amikor lassan megyek "nincs zörgés,menetzaj" elég zavaró hogy kiabál velem "Eszterke".
Szóval hogyan lehetne azt beállítani mondjuk hogy sebességhatárok között változzon a hangerő?Ha lehet egyáltalán.
Pl.:0-40kmh, alacsony hangerő
40-80kmh, közepes
80kmh fölött max hangerő -
cayborg77
csendes tag
sziasztok segítséget szeretnék kérni van egy MIO MOOV M400-as gps!
és szeretnék ráteni IGO-t hogyan tudom ezt megcsinálni ?
nagyon kénne a segítség !!!!!
probáltam sok modon de sehogy nem ment ezért is kéne!
elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest