- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz stancy #11100 üzenetére
Ahogy elnéztem, ez mindenre a 80%-ot dobja, ki van egy domainom, amihez csak dns van linkelve... arra is 80-at adott, meg arra is, ami rendes oldal..
Meg, kb az összes oldalra, ami úgy hirtelen az eszembe jutott... szóval ez kb semmit nem csinál/jelent.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Zsotti824
tag
Sziasztok.tudna valaki segíteni hogy samsung omnián hogyan indítsam el a primot?hiba üzenettel kidob.
Fatal error occurred in main thread
adress: 0x002eab50
exception: 0x80000002 -
Zsotti824
tag
válasz stancy #11104 üzenetére
mind1 az már megoldódott működik.van útvonaltervezés és navigál rendesen.olyan bajom lenne hogy az egyebek menüben nem mutatja az ikonokat csak a nevüket de nem lehet rájuk kattintani sem.ez mitől lehet?ez már nem warez kérdés? nem azt akarom megtudni hogyan indítsam el a törtet
azt pedig árulja már el nekem valaki ha betévedek egy fórumra miért nem lehet tört verzióval kapcsolatban kérdezni?
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Zsotti824 #11105 üzenetére
Azért, mert ha elolvastad volna a fórum szabályzatát, láthattad volna, hogy a warez minden formáját tűzzel-vassal irtja a fórum vezetése.
Tehát, két dolgot tehetsz:1, Vagy nem kérdezel warezről és jól elleszünk egymással!
2, Vagy kérdezel warezről, de nem itt!A döntés a tied!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Zsotti824
tag
válasz snowdog #11107 üzenetére
ja én értem azt hogy írtja csak azt nem hogy miért,miért nem mind1 a fórumnak hogy a tört verzióról is kérdeznek az emberek?se haszna se kára nincs belőle nem?azért nem értem a fórumokat neten hogy miért tiltott ez.nem provokálok én senki mondtátok hogy nem kapok itt választ többet nem is kérdezek itt.
-
snowdog
veterán
válasz Zsotti824 #11108 üzenetére
Látom nem érted, és voltál olyan szerencsés, hogy még nem kerültél kapcsolatba az NNG jogi képviselőivel. Mert ha így lett volna, akkor tudnád, hogy első lépésben felszólítják a fórum üzemeltetőjét, hogy akadályozza meg az illegális verziók telepítésének elősegítését, majd ezt követi a pereskedés. Gondolom ilyenekről már hallottál.
-
snowdog
veterán
válasz Zsotti824 #11110 üzenetére
Pedig ott vannak mindenhol, és figyelnek. Tudok egy ehhez képest miniatűr méretű fórumról, akinek küldtek ilyen figyelmeztetést. [link]
Tehát elhiheted, hogy figyelnek. És senki sem fog néhány warez érzületű fórumtag miatt kockáztatni. A modik első lépésben figyelmezetetnek, majd törölnek, végül kizárják a renitens fórumozót. Ha nekem nem hiszel, akkor olvasd el ezeket a figyelmeztetéseket: [link] [link] [link] [link]
-
törölt tag
Hali,Igo-hoz kellene valami ütős magyar hang,tud valaki segíteni?thx
-
potkem
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
Mawerik
tag
Mindenkinek nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok!!
"Minden ember megkopaszodik, csak nem mindegyik éli meg!"
-
Mawerik
tag
Mindenkinek nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok!!
"Minden ember megkopaszodik, csak nem mindegyik éli meg!"
-
dzson1
tag
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok
Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
Bálint85
senior tag
Érdeklődnék , hogy Primo 2.0 v9.6.2.209584 -nál a TOPMAP és TELEATLAS HNR fájlokat belelehet tenni a MAP mappába úgyértem mind a 2 féle térképét? működni fog? vagy csak az egyikét lehet belerakni.
TOPMAP
Eastern Europe_NNG_Easy_2011.07_110906.hnr
Eastern Europe_NNG_Economical_2011.07_110906.hnr
Eastern Europe_NNG_Fast_2011.07_110906.hnr
Eastern Europe_NNG_Short_2011.07_110906.hnrTELEATLAS
Eastern Europe_TomTom_Easy_2011.06_110830.hnr
Eastern Europe_TomTom_Economical_2011.06_110830.hnr
Eastern Europe_TomTom_Fast_2011.06_110830.hnr
Eastern Europe_TomTom_Short_2011.06_110830.hnr
Western Europe_TomTom_Easy_2011.06_110830.hnr
Western Europe_TomTom_Economical_2011.06_110830.hnr
Western Europe_TomTom_Fast_2011.06_110830.hnr
Western Europe_TomTom_Short_2011.06_110830.hnrBUÉK
[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
timex
csendes tag
üdv,,a KEDVENCEK menü alatt lévő dolgokat szeretném az 1 gépről a másikra rakni....új gép....több darab,,,hol keressem?? mappa... köszönöm
-
timex
csendes tag
köszönöm.....csak most a meglévő kedvenceket szeretném bővíteni....user poi meg tudom nyitni....de nem tudom belerakni...sehogy a többi kedvencet"
-
snoopy55
csendes tag
Sziasztok,
Igo Primoban van lehetőség arra, hogy a navigáló hang(pl Mohabá) megszólalása előtt egy kis gong vagy akármilyen csippanással figyelmeztessen?
A gpst egy idősebb rokonom használja, és sokszor meglepi a hirtelen megszólaló kötyü.
Kösz a segítsélget! -
Bálint85
senior tag
ki tud segíteni hogy a Primo 2.0 SYS fájlban minek kell benne lenni?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
a 2.0 ban hol lehet beállítani ezeket:
- sebességfüggő hangosítás bekapcsolása
- a kijelző fényerejét néha (hosszú szakaszokon) visszaveszi, majd 1 km re a következő elágazáshoz érve újra visszateszi teljes fényerőre. Ezt hol lehet kivenni? állítani?
- hol lehet belőni, hogy a mobil/fix, stb traffipaxokra csak képet mutasson, és nem beszéljen?
- kórházak miért látszanak a térképen, amikor a poi-k közül kivettem?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz GrandeP #11142 üzenetére
Sztem meg sys-re sose írták hogy warez, hisz azért van a sys.txt hogy oda írd ha vmit máshogy szeretnél, és ne magát a programot buheráld, mert az viszont tiltott.
Max annyit írtak, hogy alapból be van lőve mikor megveszed a készüléket, nem kell piszkálni mert esélyes hogy csak rontasz rajta. De nem azt hogy ez Warez. Persze lehet hogy tévedek[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz GrandeP #11144 üzenetére
Légyszi vmi link erre a sys.txt tiltásra, mert nem találom.
Meg furcsállnám is ha nem lehetne beleírogatni, mivel pont arra találták ki a készítői, hogy írogass bele.
(És ha visszanézed kicsit a topikot, mióta létezik, kb. minden oldalon találsz sys-re vonatkozó beállítást, de sosem szólt érte senki)¤ R'n'R ¤
-
gipsztigris
addikt
Idézet a házigazdánktól:
" Pénteken voltunk a NavNGo-nál interjút csinálni. A skinezés legális, sőt, valamennyire még örülnek is neki, a szoftverbe való egyéb belehekkelés, amely azt célozza, hogy a Primo fusson más gépeken is, illegális, a törvény bünteti. A Primo és az Amigo letöltése bárhonnan szintén illegális.
Akinek dobozos, jogtiszta, PDA-ra való iGO8-a van otthon és ezt akarja egy szoftver nélküli PNA-ba bemókolni, megteheti, hiszen a jogdíjat egyszer már kifizette. De az így létrejövő mutáció más célból való felhasználása és közreadása hangsúlyozottan büntetendő.
Remélem, ez így egyértelmű volt. A jövőben is megpróbáljuk törölni a warez jellegű kommenteket, a NavNGo ugyanis egyre nagyobb apparátust mozgat meg a jogsértésekkel szemben, ami azt is jelenti, hogy azokat a fórumokat, illetve az ezeket üzemeltető oldalakat is támadhatják, ahol ilyesmi történik. Értelemszerűen nem óhajtunk emiatt sem összeveszni a NavNGo-val, neadjisten pereskedni. Nektek sem lenne jó.
Üdv
bog ""Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
TRob1
veterán
válasz gipsztigris #11146 üzenetére
Ezt miért is idézed nekem? Olvastam annak idején is már.
És a sys.txt-ről sincs szó benne, mert ugye az nem "belehekkelés, amely azt célozza..." ha pl. ki vagy bekapcsolok 1 ding hangot...(#11148) gipsztigris:
Na oké, így már tisztább a kép.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #11146 üzenetére
Úgy gondolom, hogy a skinezés elkerülhetetlen a sys.txt módosítása nélkül, így az értelmezésem szerint bizonyos sys.txt módosítások teljesen legálisak.
(#11147) TRob1
Azért, mert oda passzolt. :-)
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
m.jeno
senior tag
Ha ez így megy, akkor a hülye ding kivételével besétálhatok az NNG-hez, hogy iktassák már ki, mert b..ottul idegesít egy idő után.
Egyébként eddig sehol sem olvastam, hogy a sys.txt -be való "belepiszkálás" warez lenne, és nem is emlékszem arra, hogy drága Bog-unk törölt volna ilyen hozzászólásomat, de az idők változnak.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest