- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz xcbiker #3552 üzenetére
figyelj már picit
szóval szép nagy ez a 70-es szám, de még az intire sem raknék ilyet, nemhogy egy 1.4-es civicre.. ez semmilyen formában semmire sem jó. ok 70-es, elmondhatod, de nem leszel ettől 300 lovas, de még nyomatékra se.. még a 60-as is sok egy 1.4-es civicre, más kérdés, hogy a 60-as az elfogadott méret általánosan.
ha a mugen gyárt 60-as rendszert a dc2-re, meg a toda, akkkor szerinted egy skunk2 mit akar az élettől már 70-es rendszerrel?
a mugen meg a toda azért nem épp skunk2 kategória, valszeg tudják miről szól a dolog
neked meg több pénz marad a zsebedben...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TexT-BoY
addikt
válasz Integra #3554 üzenetére
megdumáltuk közben nekünk a preludon van 60as rendszer, mondtam hogy neki egy csövezés max 54es csőböl böven elég, és sulyban is jobban jár. meg persze árban is.
30körülvan a dob
40-ért csövezik, meg dobot felteszik igy 70böl megvan a rendszer.85körül a 70es rendszer. Szóval minden tekintetben jobb, viszont csak 60as dobot vesz majd és akkor arra könyebb konvertálni.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dashes
őstag
-
Pompi
MODERÁTOR
Milyen lenne ha a gyári 16-os kerekek helyett felpattintanék egy 17-es 7gen Type-R felnit?
Feel Good Inc.
-
sai
aktív tag
hali lali!
tudok 1-2jó kis tuning cumot civic-ekhez!
pl: Short Shifter (kb 3/4edére csökkenti a gyári váltóutat) nagyon baba vezettem már short shifteres civic-et.. 15e pénz szereléssel 1üt. 2000-res évjáratig minden civicbe jó.
akkor 5-6genre toronymerevitőt ennek az árát most hirtelen nem tudom de azt szem 18e ft körül van szereléssel együt.
és még szerintem tudok.. ha valakinek valami kell irja meg , hogy mi és utána érdeklödök!(amint lesz rá zsém egy short shiftert én is veszek az enyémbe)
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Gergello #3569 üzenetére
Szerintem felejtsd el a Windows képnézegetőjét.
aesir, Integra:
Köszi a felnis reakciókat, akkor rárepülök a dologra
16-os lemezfelnit kerestem igazából télire, így botlottam ebbe bele, alig többért, mint a 16-os lemez. Jó állapotban vannak, újra van fényezve - úgyhogy egy darabig nem lesz fekete ha hozzám kerül A téli gummák meg felkerülhetnek a mostani felnire, erre a 17-esre meg tavasszal néznék valami jófajta gumit, majd kérdezek[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Winner_hun
titán
6gen 3d 1.6 VTI éves költségei mennyibe fájnak? Kötelező + teljesítményadó+ami ezen kívül van ha van.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #3574 üzenetére
Ami kimaradt: nevemen nem volt még kocsi, szóval ez ilyen 0-ról kezdés, minden a legdrágább. Ha jól tudom ez is számít.
-
nemma
addikt
válasz Winner_hun #3575 üzenetére
Tudtommal az számít, hogy mennyire friss a jogsid és hogy hány éves vagy...na meg persze, hogy vidéki vagy-e, esetleg budapesti.
A teljesítményadóról itt olvashatsz bővebben! -
nemma
addikt
válasz Winner_hun #3577 üzenetére
Én ezt nem tudom neked így megmondani, én is ezen töröm a fejem már vagy egy hónapja
Vannak a neten ilyen Kötelező biztosítás kalkulátorok és ott kell kérni egy ajánlatot.Egyébként 118kw az 1.6-os?
[ Szerkesztve ]
-
nemma
addikt
válasz Winner_hun #3579 üzenetére
Jah, elbaszigeteltem az elején.
Én most már kiszámoltam anyám nevére Neki nincs még biztosítása, 1.4-es Rönci 19-re az éves díj olyan 50-60k között mozog, de persze van a Generalinál 90k-ért is
Szóval durván 5000 havonta. Na persze ha 1.6-os, akkor az drágább, mert az már pont a másik sávba esik. Ezért is éri meg jobban az 1.4-es[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Megvan a biztosítás ára (amennyiben jól töltötem ki), a legutolsó inkább no comment kategória
Reális?
-
nemma
addikt
válasz Winner_hun #3588 üzenetére
Mitől lett ez ilyen drága?
-
nemma
addikt
válasz Winner_hun #3590 üzenetére
Ja, kiszámoltam a saját nevemre és így nekem is hasonló jött ki. Kicsik vagyunk, főleg én
Na hát mondd meg, hogy hány kw-os a kocsi és elárulom, hogy mennyi az éves díj!Mod: De hát már ki is lett számolva, nem?
[ Szerkesztve ]
-
nemma
addikt
válasz Winner_hun #3597 üzenetére
118kw? Ezek szerint 168 LE? Az 1.6-os? Nem hinném
-
nemma
addikt
válasz Winner_hun #3599 üzenetére
Nem semmi, viszont akkor nem 118kw
Hány éves az autó?