Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz sifarr #30784 üzenetére

    Sok befizetés,
    ATM.

    Ahol nem először hallottunk már arról, hogy vagy nem fogad el bizonyos bankjegyeket vagy "bevonja". Azért ezt személyesen a pénztárban mégiscsak egy ember végzi és vélhetően nem fog mondjuk minden 2. befizetésednél fals pozitívat óbégatni. :D

    Pénztárból? :F Annyiért? Normális? :Y Ott az ATM.

    Igen hát hogyne. Csak van az az összeg, aminél még a pénztárból is jobban megéri az egy menet, minthogy napokat szánjál arra, hogy megfejed a fél város ATM pénzkészletét és bosszúságot okozol másoknak is. Ráadásul vélhetően a bejelentés azért is kell a milliós összegek kifiezetésekor, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy lesz annyi egyben, amennyit fel szeretnél venni. Az ATM-es bohóckodás meg: extra jutalékok (sok kicsi sokra megy), extra idő, extra közlekedés stb.. és mi van, ha egy nap alatt nem sikerült kifejni elegendő összeget a város ATM-jeiből? Szóval bármilyen drága is, van létjogosultsága a pénztári kifizetésnek is.

    Az lenne a tiszta ügy, ha mindenki azért fizetne, amit használ.

    Úgy bizony és nem a semmiért vonnák az 1500 Ft-os számlavezetési díjat, amiből nagyjából 800 Ft kedvezményt kapok, mert szerencsém van. És ezért a számlavezetési díjért cserébe egyre lustábban könyvelik a tételeket a számlatörténetbe. Vagy akkor feltenném azt az egyszerű kérdést, hogy a számlavezetési díj, az tulajdonképpen minek is a díja? Meg még fut egy pár "rokon néven": havi zárlati díj, havi csomagdíj stb.. Valójában a nagy büdös semmire szedik ezt a pénzt, mert ha saját bevallásuk szerint is a hitelekből élnek, akkor minek ez?!

Új hozzászólás Aktív témák