-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
attiati
veterán
Díjnetet használ valaki?
Hitelkártya terhére azon keresztül be lehet adni állandó utalást?
Vagy más módszerrel?[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék milyen lehetőségek vannak.
Szóval OTP-s vagyok nem sok minden csinálok de évi 20E benyel ha nem többet.
Egyik ismerösöm takarékbankos, de azóta MHB a neve ha jól tudom.
Érdemes váltani? Mennyire macerános történet?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz zsola400 #31557 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ritkán rendelek amazon.de oldalról, néha egy két hardverapros adás vétel is közbejön.
Vinted is vásárlók néha csak ilyen hobbi szinten használnám.Mert olyan évi 20-25E összejön, minden sms külön felszámolásra kerül.
Abádszalókon miatt választottam OTP-t de úgy láttom van sok jobb más alternatíva is.
Így mindenkép megéri váltani.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
RR-13
őstag
válasz carl18 #31559 üzenetére
Akkor érdemes megnézni pl. a Raiffeisen Bank Prémium Gold 2.0 csomagot, ha van havi 400 E bejövőd a díjmentes számlavezetéshez.
Ez egy stabilnak mondható csomag, az összefoglaló 1. helyén van, ott olvashatsz részleteket, ahogy fentebb már ajánlották is egyébként az összefoglalót.Látom közben szerkesztettél is a Hsz-ben, akkor már olvashattad közben az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz temporello #31562 üzenetére
Az csak egyes hk-kal megy, nem mindegyikkel. De ahol megy, ott jellemzoen nem dija van hanem visszateritest is ad [ha olyan a kartya]
-
attiati
veterán
válasz temporello #31562 üzenetére
Közös költséget fizetném.
Arról nincs csekk.
Csoportos beszedést sem lehet kezdeményezni szerintem, mert azt egy szolgáltatónak vissza kellene igazolni.Szóval lényegében egy állandó (vagy eseti) utalást szeretnék HK-ra átterelni?
Ezt hogyan lehet megtenni?#31561peetie1
iCsekk gondolom csak csekkel működik?#31563axioma
Melyik bankéval működött neked?
Mert azon is gondolkodom, hogy a közműves csekkeket is átirányítom HK-ra.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz attiati #31564 üzenetére
Raiff-n volt, MBH-n van most, a regi Tesco hitelkartya na az nem adott visszateritest, de mukodott ra.
Cib anno nem tudta de az is valtozhatott.
Utalast sztem Revo kozbeiktatassal lehet rola, de akkor egyreszt par nappal elobb, masreszt meg foglalkozni kell vele [en nem mernem auto-feltoltesre tenni]. -
temporello
tag
válasz attiati #31564 üzenetére
A közüzemi csekkeket én is hitelkártyával fizetem (erste) kártyás fizetéssel,ami vásárlásnak minősül,ingyen van és jár rá visszatérítés.
A közös költséget pedig folyószámláról rendszeres utalással.
Most kicsit körülnézve több banknál is (cib, erste, raiffeisen) azt láttam,hogy eseti utalás szinte mindenhol van, állandó már kevésbé,viszont 1-3%-os díjat számolnak fel érte. -
addikt
-
spiritex
veterán
Akik Magnetnél nyitottak számlát szelfis nyitással, és ezáltal beleegyeztek a marketing célú megkeresésbe, azoktól kérdezném, hogy mennyire hívogatják az embert marketing ajánlatokkal? Kell-e tartanom attól, hogy hetente fognak nyaggatni?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
carl18
addikt
Köszönöm!
A Gránit bankot néztem, ha mondjuk azon van készpénz akkor bármelyik ATM automatán le tudom venni?
Ha náluk kötök küldenek kártyát postán vagy hogy működik majd ez?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Ausztriai munkához hol érdemes számlát nyitni? Itthon devizaszámlát vagy ausztriában? Itthon devizaszámlát csak forint számla mellé lehet vagy külön is? Ausztriában melyik banknál érdemes, melyiknél a legkevesebb a költség? -
sajtos365
tag
-
mickemoto
őstag
Külföldi számlanyitáshoz kell külföldi lakcím? Bármi egyéb? Ha valaki külföldön akar számlát nyitni, konkrétan ausztriában annak mik a feltételei?
-
tahepa
senior tag
-
simpley
őstag
Üdv!
Szerintetek itt a 35k elérésénél belföldön és külföldön is el kell érje ezt a szintet, vagy elegendő ha csak belföldön éri el? [link]signed by simpley.
-
Sztmargit
csendes tag
Az MBH Banknál hitelkártya számlám van, melyről fizetési kérelmet szeretnék indítani/benyújtani. Sajnos sem az Internetbank felületén, sem pedig a mobilos applikációban nem engedi rendszerük.
Ezt a hibaüzenetet kapom: [kép]. Mi lehet ennek az oka? Valaki találkozott már ezzel a problémával?Raiffeisen Bank, Gránit Bank és Revolut Bank ajánlókóddal rendelkezem, kérésre szívesen adok.
-
spiritex
veterán
-
törölt tag
válasz sajtos365 #31583 üzenetére
2024dec 31ig ingyenes a deviza számla. És a kártya 1 évig.
Utána van díja a kártyának, 19,90 EUR
Számla 2025-től (jelenlegi tudás alapján) 0,5 EURJó deal, egy éves távban mindenképp.
+ ha valaki váltani akar akkor 9-17 között munkanapokon középárfolyamon tud váltani kb 550 ezer forintig a két számla között. Kártyás vásárlásra nem érvényes, a középárfolyamon váltás. Csak ha előre váltottál devizát a számládra és azt használod fel.#31587 simpley
Hm, ez egy érdekes dolog, nem kellene díjuk legyen devizaszámlánál.
De tudok olyanról, aki forint számlára kéri a nyugdíját (€ részét is ) ... azt sem értem igazán... de hát ő dolga...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spiritex #31593 üzenetére
bármikor lemondhatod. a számlánál sincs plussz díj, ha felmondod.
Ha 2. év közben mondod le pl akkor arányosan visszakapod a kártyadíjat is . (időarányosan).#31594 simpley
Én olyant is ismerek, aki magyar forint számlára kéri.
De aztán lehet, hogy euró számla és csak forintban írják ki neki... -
addikt
Srácok,
Nemrég nyitottam Gránit számlát, meglepődve tapasztalom, milyen szuper kamat ajánlataik vannak. Olyan kérdésem lenne, hogy ha megtakarítási számlán kötök le betétet, akkor megadják külön-külön a kamatot azért is mert a megtakarítási számlán van a pénz (természetesen megfelel a feltételeknek) és azért is mert lekötöm x időre? Vagy csak ez utóbbi lesz érvényes?iIleltve ha vki akar nyitni, akkor tudok 8000-es meghívót küldeni
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
simpley
őstag
válasz #01110937 #31595 üzenetére
ezzel nincs is baj szerintem. Kormányzati transzfer a nyugdíj, az államot meg nem érdekli ki hogyan s mint kapja meg csak azt tudják, hogy ők kifizették és az már mellékes ki hogyan s milyen formában kapja meg.
Egy osztrák munkáltató viszont tapasztalatból mondom, hogy nem fog külföldi EUR számlára utalni mert egyrészt több nap mire átér, másrészt plusz költségekkel jár egy külföldi utalás. Érdemes egy olcsóbb csomagot választani, pl a Bawagnál, VAGY ha fontos hogy legyen ATM sok helyen, esetleg fiók meg lehet próbálni a Sparkasse-t. Raiffeisen elég drága, bár kinek melyik.
signed by simpley.
-
addikt
válasz Angie™ #31596 üzenetére
Hirdetményt kéne megnézni. Feltételezem, hogy nem a tartósról beszélsz, mert ott nincs semmilyen kamat magához a számlához, ott a kedvezmény a 3, ill.5 év utáni adó és járulék kedvezmény.
A másiknál szerintem ez a látra szóló kamat, azaz ha onnan betétbe teszel valamennyit, akkor arra a betét kamata lesz csak érvényes. Ez igazából csak arra jó - ha jól értem, de nem néztem meg a hirdetményt - hogy a kvázi likvid tőke is kamatozik (betét feltörése nélkül is visszatudod vezetni a fszámlára, ha el kell költened. Ugyanakkor nehéz olyan élethelyzetet elképzelni, ahol ez jobb, mint akárcsak a jelenlegi 1 havi (feltétel nélküli) lekötésük, amit lehet közvetlenül a folyószámláról is.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest