- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz Nyugdíjas #9656 üzenetére
akkor rosszul fogalmaztál kolléga, mert a h.sz-böl nekem is az jött le , hogy úgylátod mintha ez a te volt tesztasztalod lett volna....
megértem az útólagos megmagyarázásodat , de legközelebb pontosabban fogalmazz és akkor nincs félreértés....
például :: de klasszul néz ki ! nekem is hasonló volt korábban"
-
gothic20
aktív tag
Íme a jelenlegi gépem : kép
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
Macka
veterán
Találtam otthon egy izébizé-bizgentyűt:
-
Stirbi
addikt
bocs duo
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Konkrétan semmi extra nincs a gépemben, de linkelnék egy két képet .
Max annyi jut eszembe róla, hogy Csend, Rend Fegyelemrészletek itt.
-
for3l
senior tag
-
drumfajzat
csendes tag
egyszerű és nagyszerű
<3 Murdock & Hype (:
-
Cadal
őstag
Jó fej lehet a faterod! Gondolom sokat nem macerál benneteket, néha elmondja az elvárásait, de utána csend van. (és rend és fegyelem)
# Stirbi: Igen miután írtam, olvastam, hogy van egy audigy se a gépben (a képeken sajna tényleg nem látszik) Kár lenne egy ilyen remek hangcuccot az alaplapról működtetni!
, és köszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ebből is látszik, hogy nem kell sok pénz ahhoz, hogy olyan gépet csinálj, ami mindenkinek tetszik. Csend, Rend, fegyelem, kis idő, némi igényesség, és készen is van!
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
gothic20
aktív tag
válasz MmDorian #9673 üzenetére
A gépház elején van S-Flex és hátul. Felül egy 800 Slip Stream van amit ha minden igaz pénteken cserélek le egy Minebea Silent IC 1100rpm-re. Az S-Flex-ek 1600-asok, le vannak szabályozva 9,5V -ra így 1300-1400-at forognak.
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
TazLeacher
nagyúr
Hali! Érdekelne valakit fekete sűrűszövésű 3mm-es kábelharisnya? Ez az a méret, amivel a 24 pines csatik kábeleit lehet harisnyázni...sikerült szereznem, de elég komoly mennyiségben, így ha kell valakinek szóljon bátran, van bőven készlet.
-
Skizz
addikt
-
kriszbon
őstag
Már csak két VGA kell hasonló hűtésekkel, meg a ramon kicserélni hőcsövesre a hűtést, és fel is épült egy jól kinéző metropolisz
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest