- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz -XadAnuX+ #10294 üzenetére
Igazából nem tart sokáig megcsinálni főleg ha a házadon vannak a már említett lyukak a megfelelő helyen.Akkor nagyon esztétikusan meglehet csinálni.Sajnos az én házam sincs így kialakítva én meg szándékosan nem vagdostam meg fúrkáltam ki.Úgy még jobban ellehetett volna fűzni.Kis fantázia meg 1-2 óra ráfordítás aztán meglehet szépre csinálni.
BR4D: amit linkeltél képet azon ugye nézted,hogy mekkora ház,milyen szellős.Arról nem is beszélve,hogy hdd,odd,venti nincs a házban.Legalábbis én nem látok ilyesmit.Benn a lap meg a vga aztán az van bekábelezve.
Vasinger!: én görbítettem el mert nem fért be.Jól sikerült nem?
De komolyan,nincs elgörbülve.Ha a 2. képre gondolsz akkor csak úgy tűnik mintha görbe lenne.[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz #97544192 #10303 üzenetére
Nem,azért mondtam,hogy szerintem.Egy ventit látok hátul,mondjuk annak látom a vezetékét.Meg a legfelső 5,25"-ös helyen valami árnyékot,de azt nem tudom kivenni.Meg az egész kép olyan ha elkezded nagyítani homályos és sötét lesz,nem lehet látni mi van a lapra dugva.De eleve nem lehet összehasonlítani az én házammal hisz nálam a QD annyira túlnyúlik a kereten,hogy a lap fölé is belóg + hátul jönnek ki a vezetékek belőle azt eleve nem tudom elrejteni,odd ugyanez.Azokat még akkor sem tudnám eltűntetni ha hangszigetelném a házat(mert arra is gondoltam),de mivel azok nem az oldallapokon mennek el így azt nem tudnám a szivacs alá rejteni.
-
törölt tag
válasz Gaben01 #10305 üzenetére
SPECS:
Rocketfish rebranded Lian-Li Full Tower
Intel Core i7 920 overclocked at 4GHZ
Crucial 3GB DDR3-1333MHZ
Asus P6T
eVGA 280 GTX
Western Digital 1TB Black HDD
ThermalRight Ultra Extreme 120
Raidmax 700W (NON-Modular)
LiteOn DVD Burner
120MM Scythe CasefanPontos típust nem tudok mondani.
#10307:
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
Üdv
Leszeretném fújni a gépházat kivül és belül feketére, tudnátok ajánlani valami spray-t amivel érdemes lefújni ?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
CséZé
őstag
válasz killer1203 #10311 üzenetére
festék
-
GabN73
addikt
válasz killer1203 #10313 üzenetére
lehetőleg ne vízfesték és ne tempera legyen az...
-
törölt tag
válasz Vasinger! #10310 üzenetére
Na jólvan, de nézd már meg rendesen azt a képet. Tisztán látszik, hogy semmi kábel sincs, szinte. Még annyi se, hogy lásd a lyukat. Kijön az alaplap alatt, ergo az oldallap és a tálca között van az összes felesleges kábel, és az alaplap mögött van egy lyuk, ott kijönnek a kábelek.
-
zoltanz
nagyúr
Pompázatos és legalább annyira hasznosan praktikus házikó a Lian Li -től ATI Edition
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Gerisz #10317 üzenetére
Pedig hidd el, hogy a HDD, ODD, Fan, és a házkábelek okozzák a legnagyobb gondot.
Aki csinált már ilyet, az tudja. Ezeket a kábeleket lehetetlen elvezetni normálisan, mert "buta helyről" jönnek. Beraka a helyére a HDD-t, annak a hátából ki fog jönni rögtök 2 kábel...az kíváncsi vagyok hova dugja...ha csak nem oldotta meg, hogy a HDD oldalán van a kivezetés...
-
Gerisz
addikt
válasz TazLeacher #10321 üzenetére
Mondjuk megoldja úgy, hogy a gép eleje felé van a HDD!
Igaz kell hozzá egy igen hosszú Sata kábel, node nehogy már az legyen az akadály, ha az ODD-t megcsinálta.
Hát én is elég "mániás" vagyok a kábelek miatt, ekkor jegyezte meg tts hogy mit akarok! még vezeték nélkül nem megy az áram.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Gerisz #10324 üzenetére
Én is ilyen vagyok. Alig várom már a vezeték nélküli áramot.
És itt az én kis sztorim:
Nekem sikerült elég kultúráltan megcsinálni. (Kb. 1 hónapos munka volt). Ramhűtő, VGA hűtő csere, minden(!) kábel harisnyázva (pinenként), minden fekete csatlakozó. Kértem kölcsön egy profi gépet, lámpát, szereztem hátteret, minden. Egész jól sikerültek a képek, csak nem tudtam lementeni, mert kábel nem volt a géphez, megígérték, holgy lementik, kiírják, majd megkapom. Lementették, a gép HDD-jre reccs, elszállt. Ennyit a képeimről...Nem is lenne semmi baj, mert max azt a 2-3 órát buknám, amit a fényképezéssel töltöttem. Csak közben beszart a szép fekete alaplapom, nem tudom mi lesz helyette, de az biztos, hogy nem fekete. Így olyan képeket már nem tudok csinálni. Így max csak nézem a Ti kis képeiteket és verem a fejem a falba.
-
Laraxior
titán
válasz TazLeacher #10326 üzenetére
get data back....
nekem is volt hogy elszálltak a dolgaim, a letöltött cuccokat hagytam, de a képeket sikeresen visszahozta"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Laraxior #10327 üzenetére
Állítólag tejes reccs, nem tudom nem az enyém. A srác kicsit kivan, mert elég komoly képeit bukta.
Én is utánakérdeztem, azt mondták, ha már nem látja a BIOS sem, akkor csak 1 cég csinál ilyet. (Valami légüres térben kapják szét a vinyót) Velük beszélt ismerősőm. 300.000 Ft-ot mondtak. Azt meg kicsit sokalta...minden megoldás érdekli.
Ugyhogy, aki tud segíteni, azt szívesen fogadnám...
-
for3l
senior tag
válasz #97544192 #10325 üzenetére
hehe.. thx! (mondjuk most egy jó darabig nem leszek elérhető). ha meg lesz időm/kedvem szöszmötölni, akkor lehet, én is neki fogok a harisnyázgatásnak, bár még mindig bennem van az is, hogy kéne egy komolyabb/nagyobb ház akkor...
Gerisz, talán a japo-k már kifejlesztettek vmi wireless témát áram vezetésre (nyilván nem km-ekben kell gondolkodni )
jer1cho, ehh.. kár basszus, arra nagyon kíváncsi lennék/lettem volna..
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
BR4D kollega biztatására egy pár képpel megmutatom hogy néz ki a CM690-s házikóm.
Nincs agyon ventilátorozva , lehet nem is lesz.
Illetve nem tudom eldönteni milyen ventit vegyek bele. -
törölt tag
válasz Pepe78 #10339 üzenetére
Őőőőm, én is mondtam, hogy szép, de konkrétan nem én ajánlottam, hogy tedd a topicba. Egy másik srác mondta, hogy tedd be ide is. Persze én egyetértek vele, csak nem én mondtam, na érted... Még mielőtt híres lennék.
Ettől függetlenül még mindig csak annyit tudok mondani, hogy .
-
plejik
addikt
UpP! A gépednek egyre jobb szépen fejlődö(ik)tt a kicsike.
Elvileg egy pár nap és kész az én stackerem is vettem 1 et egy kis moddinghoz , atiéd után felcsillant a kedv.
remélem lesz az enyém is olyan mint a tiéd.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok