- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz jhorogh #45946 üzenetére
Már miért ne lehetne lehűteni? Sokan azt hiszik nem lehet, léghűtővel hányszor lehűtöttem már én is szobahő alá. Vízhűtéssel, meg láttam -C° alá is hűteni, úgyhogy egyáltalán nem nagy tudomány.
Csak bele kell gondolnod, ventilátor az fúja a szobahőjének a levegőjét, de amit az fúj egy idő után lehűl, teszteld le a kezeddel, egy idő után hidegnek fogod érezni -
törölt tag
válasz ThodEE #45953 üzenetére
Kicsit brutál a sok ventilátor, de az értékek valósak
Ultimate Corsair H100 Cooling Mod(#45954) Pete55555: Akkor a fizika tanárodnak melegen ajánlom ezt a videót, minden más megjegyzést ha lehet mellőzünk, nem azért jöttem hogy egymást oltsuk le, hanem hogy bebizonyítsam az igazam, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt01
őstag
Nekem még a 22-23 foks lakásban nem sikerült a vízhőfokot 27-28 alá hoznom . Egy 480*45 radi hűti a procit és a kártyákat , 4 db corsair sp120-as ventivel .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
daveoff
veterán
válasz #97716736 #45955 üzenetére
Ez a videó fake, nézd végig a csávó végén elmondja, hogy kamu! Az a durva, hogy van aki ezt elhitte. A fizikát tényleg érdemes lenne átismételni! Erről a videóról már volt szó más topikokban is.....
15:45-től nézzétek a videót!
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Delta-Laca
aktív tag
Jelenlegi állapot : A gép, és a környezete
Üdv.: Delta-Laca
-
Supr@
senior tag
vizzel siman le lehet menni szobaho ala, sot kozel 0-5 foka is a tartalyt helyettesitjuk egy nagy fazekkal, telepakoljuk jeg akuval, bele a desztviz+fagyallo, ki es be cso, es kesz is
-
ittakary
nagyúr
Ma este, vagy holnap délelőtt építünk
Corsair VX450 lesz még benne + HDD + SSD és ennyi. Remélem sikerül megoldani relatíve kulturáltan a kábelezést
Viszont fura lesz szinte "üresen" a gépház VGA nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz daveoff #45969 üzenetére
Jaj a PHn mindenki kurva okos és nagyon ért mindenhez engem ez rohadtul nem érdekel. Olvastam külföldi fórumon, hogy tökéletes arra a célra amire én fogom használni, és ennyi. Megvettem
(#45968) kungzi: mert nem fogok 2x ennyit kiadni egy 10%-kal erősebb GPUért. CPU pedig így is úgy is egy fing egy normális 4magos Intelhez képest, szóval tökmindegy
[ Szerkesztve ]
-
fatal1ty1984
őstag
caselab házakat hol lehet vásárolni a legközelebb?
-
Ramses07
Modder
-
mrbig25
őstag
válasz fatal1ty1984 #45972 üzenetére
Ahogy láttam közvetlen csak tőlük tudsz házat venni...nem igazán van viszonteladójuk.
Elég friss hír a nemzetközi szállítással kapcsolatban....
-
KAMELOT
titán
válasz fatal1ty1984 #45972 üzenetére
Jó drágák ezek pár plédarabért. + vám + szállítás. Ha viszont van valakid amaerikában akkor megoldható mint ajándék küldése és akkor nem raknak rá vámot. Csak a szállítást fizeted ki, de az sem olcsó mivel nehéz a cucc. USA-ban megéri mert ott 500dollár az a havi zsebpénzed. Nálunk az meg 2 havi kereset.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz #97716736 #45952 üzenetére
Igen azért mert a kezed egy idő után kihűl. De olyan helyen ahol állandóan melegedik az a rézcső ott nehéz lehűteni a szobahő alá. Esetleg ha ráraksz valami ventiket amik magas rpm-el hűtik akkor elérhető. 2-3000rpm
+ a ház is valamennyire tartja a meleget. Szóval max nyitott rendszernél őrült rpm-es ventivel lehet megoldani, ha nem gond a kisebb zaj.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz fatal1ty1984 #45978 üzenetére
Egyedül úgy jársz a legjobban ahogy leírtam. Ellenkező esetben elég sokat kell perkálni. Nagy a csomag és súlya is van.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bombibmw
veterán
válasz Delta-Laca #45960 üzenetére
Ha már ennyi munkát belefektettél a házba és ennyi pénzt a hardverekbe,akkor megérdemelnének egy szép kábelmenedzsmentet.
Nem leszólás,csak úgy ütősebbé lehetne tenni. -
Delta-Laca
aktív tag
válasz bombibmw #45983 üzenetére
Igen, az észrevétel valóban jogos, viszont ez a ház még abból az időből való, amikor még a kábelelvezetésre kihegyezett házak még a tervezőasztalon sem voltak, szóval hatványozottan nehezebb is ezt megoldani Mindenesetre terve van véve egy valamilyen szintű kábelelvezetés kivitelezése, de ez még a jövő zenéje
Üdv.: Delta-Laca
-
ittakary
nagyúr
No üdv újra itt. Kész a gép, a róla készült képek pedig tragikusak, köszönhetően ennek a taknyos időnek, ami most BPen van.
Na de mindegy a lényeg látszik
[ Módosította: radi8tor ]
-
ittakary
nagyúr
-
Buda76
senior tag
Ezt alaposan benéztem. Igazat kell, hogy adjak.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Végre elkészültem a torrentezős ITX konfiggal. A "házat" sajátkezőleg gyártottam hozzá. Igazából semmi extra, rétegeltlemezből csináltam egy dobozt nyitható tetővel, a belsejébe konzolokat amik tartják a lapot meg a tápot. A vinyó rögzítését nyers gumiból készült bakokkal oldottam meg, a gumi van annyira merev hogy a levegőben tartja a vinyót, így szabadon tud rezonálni, de elmozdulni nem tud.
A külseje fekete karbonfóliával lett bevonva, hálistennek a Párom segített, így szép is lett a ragasztás, és nem is kaptam agyf*sztEgyáltalán nem lett hibátlan, de sajnos csak dekopírfűrész állt a rendelkezésemre, amivel egyeneset vágni kb. lehetetlen. Én elégedett vagyok a végeredménnyel, ki lehet rakni akár a polcra is, és nem csúfoskodik hanem kinéz valahogy.
Képek:
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz lukaszokni #45999 üzenetére
Kösz!
Szélesség 26 cm, mélység 21 cm, magasság 12cm.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest