Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz #92251648 #95624 üzenetére

    "Tehát egy magas szintű rendszeren MP3-at hallgatva garantáltan nagyobb élvezetben lesz részünk, mint amit egy szuper HD felvétel produkál tejfölös dobozokon lejátszva."

    Sohasem mondtam mást, de ez nem azt jelenti, hogy azonosan "magas színvonalnál" ne hallanám ki az flac előnyét. Mint ahogyan a Bartók rádió is tud jól szólni megfelelő rendszeren és fordítva, a hi-res anyag is szólhat sz@rul... hiszen ezt is megtapasztaltam nemegyszer. Évekig (évtizedekig) volt olyan rendszerem, ahol a saját "bőrömön" kellett megtapasztalnom a vacak rendszerek összes hátulütőjét.
    Nem úgy születtem, hogy apámék vettek nekem egy 1.5 milliós rendszert, csak ezért hogy ne legyen csend a szobámban. :) Évtizedek alatt építgettem ki azt, amim most van (ami még mindig egy vicc, a "nagyokhoz" mérten). Szóval, tudok én értékelni sok mindent, de azt is tudom, hogy ami rosszabb, az rosszabb és ezen az sem fog változtatni, ha Recaro ülést rakok a Trabantba.
    Nálam azért (is) alapelvárás az flac, mert nem szeretném szándékosan "korlátozni" a hangminőséget. És ha nem hallanék különbséget, nem is érdekelne a kérdés, hogy mp3 vagy flac, hiszen lényegesen kisebb tárhelyen elférnék és minden szembejövő mp3-at elmentenék, hátha jó lesz majd valamire, de mivel a rendszerem ma sem hájend (közeli), így szeretném a benne lévő potenciált maximálisan kiaknázni, de ez mp3-al nem fog sikerülni.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák