Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz dgyuri0123 #91492 üzenetére

    Ismét bebizonyosodott, hogy kisigényű vagyok :))
    Ez egy ideiglenes állapot, főként azért kellett a DAC, mert a kis marantzon csak egy optikai digit bemenet van, nekem viszont legalább 4 forrásom van. Ebbe a lakásba ennél sokkal komolyabb cuccot nem akarok egyelőre.

    @Tiger: viccelődhetsz, de Te is tudod, hogy nem úgy gondoltam.
    Egyrészt nincs közvetlen összehasonlítási alapom az én kis marantz-om dac-jával (ami nem biztos, hogy ugyanaz, mint ami a Te hálózati ejátszódban van) mert pl. cd-t nem tudok rákötni csak analógon.
    Optikain pedig valahogy keményebbnek éreztem a marantz-ot (több volt a basszus), a dacmagic-on át pedig kevesebb, valahogy inkább a közép-tartomány volt hangsúlyos, ami nekem jobban bejött. De mondom, nem értek hozzá. Lehet, hogy még sokszor kéne cserélgetnem akombinációkat, de ahhoz pedig lusta vagyok. :)

    Amúgy az előző hétvége áttörése pedig az volt, hogy foobar-hoz megtaláltam azt a plugint, amivel direktbe ki tudom küldeni a zenét a gépemről a két szobával odébb lévő erősítőre, upnp-n. Merthogy a hálózati része azért mégsem olyan erős a Marantz-nak, annyiszor fagyasztottam már le, amikor a PC-ről akartam vele lejátszani, hogy meguntam.

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák