Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz #31600896 #90715 üzenetére

    Az már egy jó jel, hogy a tesco hifiosztályról kifordulva idetévedtél, de sajnos ebből a keretből csodát művelni, pláne új termékekkel nem lehet. Ha használt szóba jöhet, úgy már szerencsével össze tudsz ollózni egy egész jó sztereó hangfalat, erősítőből nem lesz egyszerű jót és USBset találni a keretből, de talán megoldható, kábelezést meg ezen az árszinten szerintem leginkább egy pár nyers vandamme-ra bíznám.

    Nehéz konkrétat ajánlani, mert elég kompromisszumos ennyiből építkezni és nincs orákulum, akinek a véleméyne alapján lehetne választani. Keress meg a közeledben pár hifi üzletet, és kérd a segítségüket, hogy mit ajánlanak ennyiből. Nem lesz egyszerű dolguk, de talán valami megtetszik. Használtból viszont mindenképp sokkal jobbat tudnál fogni.

    @Tiger: Már ne haragudj, de mutass már nekem egy ÚJ B&W hangfalpárt, ahol 200e-ből marad még erősítőre meg kábelekre. ennyiből még a Zeppelint is csak szerencsével kapja meg.

    Vagy mutass egy jól szóló Wharfedale hangfalat.. De a többi felsorolt hangfalak közül is bármelyik, ami erősítővel és kábelezéssel belefér a kategóriába.

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák