Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Ear001 #89826 üzenetére

    Oké, természetesen igazad van.

    De a digitális világból érkezőkkel azért nem árt azt is tudatosítani hogy ha így is jár el ahogy mondod, valamennyi sercegés azért maradni fog. És a digitális világból érkezőknek ezen azért nem biztos hogy könnyű túltenni magukat.
    Ahhoz hogy nagyon fajin legyen a helyzet, bizonyára sűrűbben kellene nedves tisztítás utáni leszívatást alkalmazni.

    Ezt megpróbálom majd viszonylag olcsón összehozni, veszek általad ajánlott tisztító folyadékot, valamilyen kecskeszőr kefét, egy olcsó rossz lemezjátszót (megtettem), meg mivel még nincs, egy olcsó száraz-nedves porszívót (talán ezt), és megpróbálok tákolni valamit hogy nedves tisztogatás után eltávolítsam a lemezről a "dzsuvás" folyadékot (mert ez lenne a legfontosabb). És természetesn nem feledem hogy úgy általában figyelni kell arra hogy a lemez ne töltődjön sztatikusan, mert akkor még ráadást vonzza is magához a port.
    Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy karbonszálas lemeztisztító és tűkefét azt nem is kellett volna vennem (helyettük, kecskeszőr és pl. a sasupa). És azzal is spóroltam volna ha ebayről rendelek olyan "levenduli által linkelt" belső tokot a lemezekhez. És úgy néz ki hogy a hangszedő mellé választott AT tűtisztító folyadékra sincs akkor szükség, ha jól gondolom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák