Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz AMDFan #84984 üzenetére

    Saját usb kábeles tapasztalatom az, hogy mikor vettem egy Supra audio usb kábelt, akkor nem mondhatnám, hogy különbséget vagy előrelépést vettem volna észre egy addig (pár hónap) használt generic/általános usb kábelhez képest. De ha már megvettem, azt használtam.
    Úgy egy hónap múlva kíváncsiságból visszatettem a generic kábelt és akkor rögtön feltűnt, hogy kevesebb, fénytelenebb, laposabb a hangzás vele.
    Érdekes.
    Analóg kábelek között azonnal észrevettem ilyen különbségeket még eddig.
    Aztán van az, hogy nálam nagyon hangulatfüggő, hogy valami mennyire tetszik ahogy szól. A saját rendszeremmel alapvetően elégedett vagyok, de több szinten tud tetszeni amit ad. Van amikor nagyon bevonz hosszú órákra, van amikor épp csak kellemes, és van amikor nem tetszik amit nyújt. Ez félrevezető lehet, mert sokféle cuccot ki szoktam próbálni.
    Illetve nálam van egy olyan, hogy ébredés után néhány órát tompább a hallásom és minél több időt töltök "talpon" (van, hogy akár 30 órát is), annál tisztábban hallok. Ez hangulattól független. Hosszú évek megfigyelése.
    Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a dolgokkal, amik eléggé bizonytalanná teszik a teszteket meg kiértékeléseket.

Új hozzászólás Aktív témák