Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz Kiskokó #73837 üzenetére

    Próbálom úgy írni, hogy Te is megértsd.... ;]

    Amit krichd1 ajánlott dobozt (Canton 520), az kb. olyan, mint ha autót akarnál venni, kinéznél egy full alap A6 Audi-t (2.0 TDI, kéziváltó, szövetbelső, nonavi, tekerős ablak, 140LE) pl. 5M-ért, erre valaki ajánlana neked egy Quattro, 180 lovas automatát, bőrrel, MMI-vel, full, stb. azonos évjárat, ugyanannyi Km, de 5.5M .... szerinted melyik jobb vétel .... !!??

    (ezt csak azért írtam, mert a korább JBL és társai dobozok listaáron kerülnek 70-100e Ft-ba és innen vannak "leakciózva" 70-80e-re, a példának felhozott Canton 520, meg 280e helyett kb. 120e .... szerinted melyik lehet "minőségibb" darab .... !!??) ;)

    Ui: sajnos olyan sz@r helyen élünk, ahol egy normális hifi új áron 2-3 havi "átlagfizetésbe" kerül, de ellenben egy "átlag" nyugateúrópai polgár fél havi fizetéséből megveszi ugyanazt .... a gyártók nem ennek az országnak az átlagembereihez és azok fizetéséhez igazítják az áraikat és a termékminőséget, de gyártanak olyan "kategóriákat" is, amit ezek az emberek is meg tudnak fizetni, de ennek minőségben "ára van" .... de a hifitől "elvonatkoztatva" miért veszi a "sok ember" a "teccogazdaságos" termékeket, az "olcsóétolajat" és szinte tartósítószerből és ízfokozókból álló "élelmiszereket" .... hát nem azért mert, jó, hanem mert olcsó .... remélem átmegy a "lényeg" .... ;)

    [ Szerkesztve ]

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák