Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Dava #58112 üzenetére

    Ha van már külön DAC-od és fejhallgató erősítőd, akkor olcsóbban kijönnél, ha vennél egy mini PC-t és azt csak zenelejátszásra használnád, így már csak erősítőt, hangdobozt kellene venned (állványt is, ha olyan dobozokat választasz). Persze így annyi kényelmetlenséged lenne, hogy a DAC-ot két helyre kell rakosgatni, attól függően, hogy melyik szobában melyik rendszeredet akarod hallgatni.
    Állványos hangdobozhoz mindenképp kell állvány, anélkül általában pontatlan lesz a mély tartomány, nem alakul ki a térérzet, nem kívánt rezonanciák jönnek létre stb... Állványok között is nagy különbségek vannak, ezért kísérletezni kellene több típussal, hogy az adott dobozok adott rendszerben, szobában hogyan teljesítenek, egy rossz állvány nagyon elronthatja a hangképet. Ez ugyebár plusz macera és költség. Használtan az állványok 15-20k-ról indulnak.
    Emiatt én inkább álló dobozokat javasolnék, újonnan például Castle Knight 3, használtan JPW ML-810, testesebb hanghoz például Quadral Shogun MK IV, Acoustic Research S40... lehetne még keresgélni.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák