Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz FuRiONight #51368 üzenetére

    Előrébb jutsz, ha olyasmiről kérdezel, amit a topiklakók ismernek. Ezeket a hangdobozokat valószínűleg egyikőjük se hallotta még semmilyen körülmények között, de ha türelmes vagy, lehet, kiderül, hogy mégis.
    Előrébb jutsz azzal is, ha rávilágítanak, hogy hibás a kérdezési módod. Dödögéssel azonban biztos,hogy nem jutsz előbbre. A hifi sokszempontú dolog, nem lehet csak úgyt a "fogasról leakasztani". Itt nincs instant megoldás. Megoldás sincs, csak oldás. Kérdezz okosabban, például a felvetett szempontok alapján, és kapsz választ, ha lesz aki tud válaszolni. Kérdésed jelenlegi formájára senki se tudhat, ez egy idevetett semmi.

    (#51369) Multibi Persze előrébb juthat, ha okos beszámolókat okosan hasznosít. Az okos hasznosításhoz persze szükségesek többek között az általad felvetett szempontok is.

    (#51371 KisTücsök: Lehet, hogy félreértem a morgásod okát, akkor kérlek jelezd.
    Az eddig hozzászólók (fél)igazságai is fontosak lehetnek a csecsemő kérdező számára, addig is, amíg nem jelentkezik valaki, aki ismeri a terítékre került hangdobozokat -és/vagy eléggé szeleburdi válaszolni egy ilyen "kérdésre". Te sokadszor hallod a relativizáló szöveget, de a csecsemő kérdező mindig először. A relativizáló szöveg pedig nem akadálya, hogy aki kompetens, az segítsen. Nem a relativizáló szöveg miatt nem jön segítség, hanem mert nem jön, vagy mert majd később ér ide. Nem Andorra vagy Multibit szövege az akadálya a konkrét segítségnek, hanem a kompetens segítőkészség remélhetőleg ideiglenes hiánya. Anno én is zavartalanul szoktam konkréttanácsot adni, Andorra tirádái ellenére, vagy reményeim szerint inkább azok mentén, de Blattida is zavarzalanul tud, ha erre jár. És bárki tud, aki tud és hajlandó. A relativizáló szöveg, még egyetlen kompetens "konkréttanácsadót" se üldözött el innen, sőt, aki elüldöztetve érezte magát, az mind konkrét viták miatt. Megfigyelheted, az "elcsépelt" relativizáló szöveg nem spontán, passzióból érkezik napi szekvencia szerint, hanem mindig a csecsemő kérdezők számára címezve. Sok a csecsemő kérdés, sokszor jön a relativizáló szöveg, ez unalmas lehet, de nem a válaszok megírói a hibásak, hanem a hosszú sorokban érkező, unformizált hibákat elkövető csecsemő kérdezők. Majd a(z idei foci) VB után jön a témaösszefoglaló, addigra végére érünk a negyedik dimenziónak, hehe.
    Abban a másik topikban mit fogtok tudni csinálni, amit itt ne tudnátok, amiben itt zavartatva lennétek, amitől itt
    el lennétek zárva?

    Victor, a takarító

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák