Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sarasota123

    aktív tag

    sziasztok, kb két éve itteni ajánlásokra vásároltam egy Yamaha A-S500 erősítőt Tannoy Mercury V4 hangfalpárral, meg egy nem túl komoly Yamaha BD-S671 lejátszóval (igen, ez ilyen mindent lejátszó izé, akkor sajnos az volt az elsődleges szempont, hogy anyagi okokból ne kelljen külön blu-ray lejátszót és külön egy jobbféle CD lejátszót venni)

    Egyébként a rendszer, nem kifejezetten avatott füleimnek azóta is nagyon jól muzsikál, de mostanában elkezdett érdekelni a bakelit téma. Van egy régi, Pioneer PL-100 lejátszónk, ezen próbálgattam szüleim régebbi lemezeit, illetve most vásároltam egy 180g-s Radiohead LP-t (OK Computer), igazából nem szól rosszul, nem nagyon tudom megfogalmazni, valahogy életszerűbbnek, kevésbé sterilnek érzem ezen keresztül a zenét, a lényeg, hogy tetszett.

    Ezzel együtt eléggé elkezdett érdekelni, hogy vajon mit szólhat egy komolyabb lejátszóval, ebből ered a kérdésem is: mi az a kategória, amit a fent említett rendszer mellé érdemes lehet beruházni, illetve milyen típust ajánlanátok, mondjuk 100k-ig (ha van egyáltalán értelme az én hangrendszeremhez ilyen kategóriában nézelődni) ?

    Előre is köszönöm, ha válaszoltok :R

    He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.

Új hozzászólás Aktív témák