Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Auratech #42698 üzenetére

    megsajnálni? nem mindegy neked, hogy milyen anyagi helyzetben lébecolok? nem volt releváns része az alapkérdésemnek. akkor tudnék venni hangfalpárt, ha az aktív párt eladnám, igen. de azért vennék hangfalpárt, hogy kiváltsam az aktív párt(valamilyen okból). ne ferdítsd a dolgokat, ez a felni-gumi hasonlat baromira félrement. a dac opció egy egész más tészta. ha ahhoz fogok nyúlni végül, akkor

    a) megpróbálom megépíteni, általában kevesebb pénzből meg lehet oldani, gondolom nem kell magyarázzam

    b) kiválasztok egy számomra megfelelő dac-t, és ha úgy gondolom, hogy ez a legjobb megoldás számomra, akkor azt a 10-20 ezret félre rakom rá.

    azzal nem nyernék lényegében semmit, ha a 30 ezres hangfalak helyett 50 ezrest vennék, minimális különbség lenne, és nem is ez volt a célom, csak a fejhallgató-bevonása a körbe.

    pontosan tudom, mit akarok, 3 verzióban le is írtam, csak nem tudtam, hogy melyik lenne a legcélszerűbb. akkor ossz ki, ha van is miért. uff.

    ui.:

    nem azt írtam, hogy kötelezően egy forint elköltése nélkül akarom megoldani, hanem azt, hogy nem látom a megoldást, ha a jelenlegi rendszerbe, ebben a formában be szeretném rakni a fejest, anyagi ráfordítás nélkül. szövegértés. meg amúgy is, miért ezen kell lovagolni?

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák