Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz RetepNyaraB #42656 üzenetére

    Ha jól sejtem, az esetleges vásárlások is itthon történnének, és az egész rendszer megreformálására szánnál 100ezret, nem a hangdobozcserére. Abból indulunk ki, hogy használtkészüléket vásárolnál.
    Nem írtad, melyik Evergreen, de mindegy is, bármelyik alkalmas egy kulturált hangú rendszer központjának. A saját hangfalkábelt nyilván a Dunaudio sajátjának értetted, ott se mindegy melyik típus, de nyilván az is maradhat rendszerben. A szénszálas interkonnekt is nyilván a Dunaudio Forever, a helye megkérdőjelezhetetlen az adott paraméterek között. A forráskészüléked cseréje opcionális, a CD614 egy tisztességes best buy volt, ma használtan 40ezer körül kezdődnek a vele versenyrelépők, de lehet, hogy jobb, ha az egész pénzt hangdobozba fekteted.
    Az Orion egyértelműen lecserélendő, nem is tudom, hogy pofátlankodhatott a rendszer többi eleme közelébe. Használtan 30ezertől már olyat kapsz, ami körbehugyoza és megbecsteleníti kamaszkorunk legszebb álmát, a HS280-at. Ha a forráskészülékre is költeni akarnál (például modernebb DAC), akkor használtan 40-50eezer körül leginkább Mission, Tannoy, JPW, B&W, Mordaunt Short, Cambridge Audio, Celestion, Heybrook, stb. stb. hangdobozok hirdetéseit keresd, lehetőleg állódobozokat, és a találatokról kérdezd a véleményünk. Ha azt választanád, hogy inkább csak hangdobozra költesz, akkor 100ezer körül már hét nyelven beszélőeket kapsz, bejön a képbe Monitor Audio, Chario, QUAD, stb. stb., még inkább lehetőleg állódobozt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák