Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz #71562240 #33142 üzenetére

    Tehát adott egy téglalap alapú szoba, nálam kb 3,5x5,5 méter. A 3,5 méteres oldalon kellett a szubot elhelyezni ahhoz, hogy a legmélyebb frekvenciákat is le tudja sugározni. A hangdobozok elhelyezése már megengedőbb, mert igazából csak a szubhoz viszonyított hallgatási pozíciónk érdekes. Ha keresztben vannak a hangdobozok akkor kb 28-29 Hz van meg, illetve vigyázni kell a hátsó fal közelségével, mert az ugye mindig kiemel.
    Ha a hangfalakat is a 3,5 méteres oldalra helyezem el akkor ugye a hallgatási pozícióm is megváltozik 90 fokkal, és mivel 5,5 méter hosszú a szoba, ezért hátrébb tudok ülni, így már a 25-26Hz is megvan nagyon szépen.

    Amúgy nagyon fájó szívvel válnék meg a Klipschektől, de sajnos nem engedhetem meg most, hogy ennyi pénzem álljon a hifiben. :S

    (#33140) eclipse006: holnap még finomhangolom kicsit a rendszert, de szerintem marad a 2.1. Jobban finomhangolható mint a 2.0. Igazából volt már 2.1-es rendszerem, de ott nagyon keveset tudott a szub, illetve a beépített erősítője is. Konkrétan az egész 2.1-es történet állítható LP és HP filter nélkül semmit sem ér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák