Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Iomega #32891 üzenetére

    A négy általad felsorolt típus közül én inkább az Onkyo A-9711-re szavaznék az ár-érték viszonyt tekintve. Viszonylag hasonló kategória az A-8650-nel, de szerintem kellemesebb, kulturáltabb hangja van. Az A-8850 magasabb kategória, de azzal szemben meg akkor már inkább az A-9911-et választanám, nem csak azért, mert a 11-es végűek voltak az Onkyo talán legsikeresebb erősítői az utóbbi évtizedekben, hanem mert tényleg viszonylag kulturált hangjuk van. A két kisebbikre 30ezer körüli árat reálisnak vélek, a nagyobbik Onkyo 45ezer körül már jó vétel lehet. Mindazonáltal egyik felsorolt típus sem az a mindent elsöprő best buy, tehát nem feltétlen fontos lecsapni rájuk. De az A-9711 egy nyugodt, jól hallgatható (némelyeknek kissé unalmas) erősítő, nem lőnél vele nagyon mellé.
    Az említett Pioneert csak annak ajánlanám, aki kifejezetten szereti azt a kiélezett hangtónust, vagy pedig olyan lágyhangú rendszere van, amibe vihetne egy kis elevenséget.

    (#32901) Slownz: Tónusban a Canton valóban az ellenkező oldalt képviseli, többféle zenével-hangfelvétellel lenne hallgathatós, de lehet, hogy előbb-utóbb hiányolnád belőle az ELAC bravúrjait, csilingelését. Ezt azért mondom, hogy lehetőleg próbálj néhány órás összehasonlító hallgatózás alapján dönteni arról, hogy tényleg bele akarnál-e vágni egy ilyen irányú cserébe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák