Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kurtzyx #31901 üzenetére

    Mivel azt írod, hogy használt is szóbajöhet (mi is azt javasoltuk volna, mert jelentős árelőnnyel lehet a használtak közül), nagyon sok lehetséges megoldás adódik, amit nehéz lenne felsorolni. Mindkét készülékfajtára vonatkozólag kb. 60-90ezer körül gondolkodj aszerint, hogy mekkora összegnek kell jutnia vezetékekre, illetve a talált hirdetések segítségével majd hogyan lehet párosítani az erősítőre és hangdobozra talált hirdetéseket. Elvileg legyen kb. fele-fele az erősítő és a hangdoboz, de természetesen adott ajánlatok függyényében ez szélesebb határok között eltolódhat.
    Hangdobozt ennyiből már mindenképpen állódobozt lenne érdemesebb a körülményeidhez képest, a Baltoafarkas számára az előbbiekben általam felsorolt típusok között keresgélj hirdetéseket, kiegészírve B&W-val, Monitor Audioval, Phonar-ral, Mordaunt Short-tal... - előnyben részesítve a zárt vagy elülső reflexnyílású típusokat, de nem kizárva persze a hátsó reflexeseket sem.
    Erősítők tekintetében ebben az árszegmensben például a Marantz, Cambridge Audio, Cyrus, NAD, Rotel, Primare, Heed, Token, HiVox stb. márkák, ha csöves is szóbajöhet, akkor kezdetnek a Pointe, Dénes Péter Audio (DPA) stb. márkák típusai között találhatsz legnagyobb eséllyel alkalmasat.

    Konkrétabb válaszokat konkrét hirdetések alapján érdemes adni, a hirdetéseket pedig neked kéne keresgetned. Hi-Fi Piac apró, AVX, Vatera...

    (#31904) Baltoafarkas: Az LX44 már egy használhatóbb hangdoboz a meglévőnél, de vannak nála sokkal jobbak is, az általam ajánlott (és más) márkák között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák