Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz #71562240 #30977 üzenetére

    Nem adom gebinbe, mindenki használja azt az "aláírást" amit én szoktam !

    Nem emlékszem, hogy ezen a fórumon mostanában szóba került volna, ezért most szóba hozom:
    Gyakorta ajánlgatod - nagyon helyesen -, hogy állvány kell a nem földön álló hangdobozok alá. Azt is olvasom tőled, hogy bárki könnyen készíthet ilyet mdf anyagból, ha jól emlékszem.
    Akkor itt időzzünk el egy kicsit. Nem tudom, hogy ilyen állványt, hányféle dobozzal és hányféle gyári fémállvánnyal vetettél már össze?
    Az én korábbi tapasztalataim a következők: a fából készült állványok nálam és az én ismerettségi körömben nem váltak be. A "gyári" fémállványok általában lényegesen jobbak, de minimum jobbak mint az utánépített fémállványok. (Természetesen megengedem, hogy lehetnek néha kivételek.) Vannak esetek, amikor a könnyű állványok válnak be, ritkább esetekben pedig a nehezek, vagy a köztesek. Találkoztam már 50 kilós állvánnyal is, amely a legjobbnak bizonyult egy adott rendszerben 12 literes hangdobozok alatt.
    Tehát lehetséges, hogy olcsón barkácsolt állványal el lehet indulni, de érdemes mielőbb ősszevetni azt, kéz alól árult gyári fémállványokkal, amint van rá keret. (Heybrook, Mission, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák