Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobo47

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Remélhetőleg senki nem fog haragudni, amiért ebbe a topicba írok. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen módon javíthatom meg a DPD (Classic nevű) szolgáltatásának elég csúnyán áldozatul esett hangfalam? Megoldható-e egy ragasztással a dolog? A 2. képen látható tekercs-szerű rész is sérült egy picit.

    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_19_elz0qkbo2q.jpg

    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_19_lx0qb2bmuo.jpg

    Külföldön vásároltam egy pár használt hangfalat, melyeket gondosan becsomagoltam, majd az említett cég közvetítésével meg is érkeztek Magyarországra. Mindez történt egy hónapja, és végre ma én is hazaértem és kicsomagoltam őket. Meglepetésemre külsérelmi nyomok tömkelegét fedeztem fel mindkettőn, illetve az egyik hangfal a képeken jól látható módon is pórul járt. Majdnem elsírtam magam, amikor a csomagból kivettem a hangdobozt és meghallottam a mágnes által keltett kopácsoló zajt. Elméletileg a hangváltó nem sérült, de ezt igazából csak működés közben tudnám ellenőrízni. Azt hiszem felesleges is lenne a DPD-hez fordulni jogorvoslatért (még úgy is, hogy előre jeleztem a cég számára: törékeny áru). Nyilván szóba sem állnának velem.

    Alig vártam, hogy végre élvezhessem az "új" rendszert, ehhez képest pár idiótának dobálni támadt kedve a feladott csomagom. Az említett darabban nem csak a mágnes vált le, hanem a felső MDF lemez (amennyiben ez az) is felhasadt. Talán már sosem lesz egészséges hangja. :(

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    http://kuruc.info/

Új hozzászólás Aktív témák