Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz dudika10 #25404 üzenetére

    Éppen arról szól a fórum két napja, hogy egyetlen kérdést sem kerültem ki. Én nem.

    Ezt az egyet azonban tényleg ki fogom, mert senkit sem akarok illetéktelenül a te követelésed miatt "Piszkos Fred effektusba" keverni, de "másfél" ember konkrétan látszik az előzményekből (néha változó "erőviszonyok" mellett), a téma környékére keveredettek közül egy-kettőn pedig (szintén az előzmények alapján) gondolkodom, hogy mi az álláspontja, ha van.

    Egyébként pedig újra: van, aki esetleg kipróbálta szemmel megnézni, hogy hogyan mozog például a lábdob, vagy egy rendes zenekari tutti a nyugalmi állapothoz ("nulla sík") képest?

    (#25406) Ba cy lus: Erről is beszéltem sokat (minden hangjelet mint "sima szimusz jelet" kezeltem eközben), bár tényleg kár volt mellékvágányokon tévelyegnem, mert a téma az volt, hogy a membrán kitérése alapján (lábdob, tutti, erősítő ki-be kapcsolás) meg tudjuk-e állapítani, hogy polaritáshelyesen van-e bekötve a hangszóró az erősítőbe. Ehhez továbbra is ragaszkodom, a többiről való polémiát (újra ugyanazt) nem akarnám elölről kezdeni, bocs. Így is tízszeresen túlbuzgó voltam ahhoz képest, amit szerettem volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák