Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz #03969024 #23549 üzenetére

    Kiragadtál 1 mozaikdarabot: a pénzt.
    De nem erről szólt az alapvető mondanivalóm.
    Lehet olcsón nagyon jó erősitőt csinálni. G5, Otala, Naimokat simán utána lehet építeni néhány tizezerből. Van, amelyik jobban szól,mint a gyári,ami százezrekbe kerül.

    Te is, más is hozzá szokott egy hangzáshoz, én is, és mivel végtelen paraméterből áll egy hangszer, és sztem csak véges darabra figyel a fül, mikrofon talán még kevesebbre, ezért elképzelhető, hogy ha az a cél, hogy aránylag valóságos legyen, is tök másképp szóló dobozokkal különböző emberek boldogok lehetnek. És akkor feltételeztem, hogy a jól szóló az a valósághűt jelenti. Közben hallottam olyan láncot, aminek semmi köze nem volt a valósághoz, mégis élveztem.

    Nem látok semmi ellentétet a Te és pl az én felvetéseimmel szemben.
    Legkedvesebb hang, ami hallottam egy egy utas volt. Tök másképp szól az otthoni 4 hangszórósom, vagy a 2 és a 3 hangszórósom, de mivel mindnek a szórakoztatás a célja, és a sajátomat tovább tudom hallgatni, jó így ahogy van.(nem alszok el előtte)

    Olcsó, jó trükkökben teljesen ugyanazt mondjuk. Az én láncom is alapvetően olcsó,kb hasonló kategória lehet,v alatta, mint a Tied. De mivel én kipróbáltam pár trükköt, tudom,h már ezen a szinten is működik csomó olyan dolog, ami nekem tetszetős.

    A quados srácot sem az erősitője miatt csesztettem, hanem az önátverő hozzáállása maitt. Sztem ki sem próbált semmit az emlegetett trükkökből, de azért mindenki placebohuszár. Ha meg kipróbált, és sokuk nem nyert, hát akkor biztos a quad tehet róla. Gondolom én....

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák