Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Nem védem őket, de egész jól ismerem a mentalitásukat - szokásaikat és az életvitelüket. Ezért, egyáltalán nem osztom azokat a véleményeket - hasonlítási normatívákat, mint irányadó állapotot. Ez nem a balkán! így nem is helyes az állítás, miszerint:
    "texas már vissza is irt,h elpostázták.háát, ez nem a balkán,hogy bottal várják a vevőt..."

    Valóban nem a balkán, hanem már rosszabb... csak hát ebben élünk, és aki nem jár rendszeresen Európába, vagy éppen a Balkánra, nem tud hasonlítási alapnak való tapasztalatokat gyűjteni.
    Utálom a politikát, ezért csak röviden: hol jártak előttünk gazdaságilag a háborújuk előtt?
    Hová vetette őket vissza a polgárháború gazdaságilag? (hozzáértők szerint -20 év)
    Milyen tempóban igyekszenek behozni lemaradásukat? (hozzáértők szerint fejlődőképesek)
    Akkor tegye már fel valaki a logikusan adódó kérdést: mit csinált - csinál közben az országunk vezetősége?! És az köztudott, hogy az életszínvonal csökkenésével, degradálódik a társadalom átlagos kultúrája is.... (tisztelet a kivételnek)
    Azaz, ha valami sokkoló negatívumhoz szeretnénk viszonyítási szintet kitűzni, nyugodtan keressünk hazai viszonylatokat. Hogy majd a külföld, hasonló téma esetén minek nevezi egy szóban összefoglalva a nálunk tapasztaltakat? Azt még nem tudom... de hogy megvan rólunk a véleményük, azt biztosan tudom és hallom is gyakran....
    Bocsi a nem ide tartozó témához, és az apropóhoz talált villámhárítóért, de néha egészen el-asszociálható dologtól telik be a pohár, illetve nyílik ki az ember zsebében a bicska!

    :W

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák