Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz L4D1K #18206 üzenetére

    Egyébként nem értem, hogy mi a gond 18nm-en az állóval. Szerintem 18nm-re már bőven lehet álló hangfalat tenni. Nálam is 18nm a szoba, és a polcsugárzók kicsit elvesztek már itt ha hosszában raktam be őket. Persze persze ha audiofilkedni akarunk és nem fontos a mély, akkor 40nm-en is lehet polcsugárzózni, de én még mindig zenét hallgatok :)

    Én anno azt hittem, hogy mindenképp jobb a 3 utas, mert akkor kevesebb a teher a hangszórókon. Most meg már úgy gondolom, hogy alacsony árkategóriában inkább 2 utas polcsugárzó, kicsit többért jöhet a 2 utas álló.
    Ha rockot és metált sokat hallgatsz akkor melegen ajánlom a Klipsch cuccokat, én úgy érzem, hogy a Klipsch adta meg azt nekem amit anno kerestem amikor elkezdtem hifizni. Nem mondom, hogy kompromisszum mentes, mert nem az, de jó érzés, hogy most is nem ritkán kiráz a hideg zenehallgatás közben :) Most pont 100e Ft körül lehet venni Klipsch RF-52-t. Sajnos ezt a típust nem ismerem, nekem a nagyobb tesó van az RF-82, de ezt is meg lehet kapni 200e Ft körül. Ja és ezek a cuccok borzasztóan érzékenyek (96-98db), szóval az erősítéssel nem lenne gondod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák